TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman açılıyor? TÜYAP Kitap Fuarı nerede? Giriş ücretli mi?

TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman açılıyor? TÜYAP Kitap Fuarı nerede? Giriş ücretli mi?

TÜYAP Kitap Fuarı önümüzdeki günlerde açılıyor! Heyecanla beklenen fuar 2-10 Kasım tarihlerinde Büyükçekmece'de ziyaretçilerini ağırlayacak. Peki TÜYAP Kitap Fuarı'na giriş ücretsiz mi? 38. Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

TÜYAP Kitap Fuarı için geri sayım sürüyor. Son yıllarda yoğun ilgi toplayan TÜYAP Kitap Fuarı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında, dokuz gün boyunca panel, çocuk atölyeleri, şiir dinletisi ve söyleşiden oluşan 300 kültür etkinliği olacak. Fuarda binlerce imza gününde yazarlar okurlarıyla bir araya gelecek.

TÜYAP Kitap Fuarı hakkında merak edilen soruların yanıtları şu şekilde...

TÜYAP KİTAP FUARI NE ZAMAN AÇILIYOR?

38. Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı, 2-10 Kasım 2019 tarihleri arasında açılacak.

TÜYAP KİTAP FUARI NEREDE?

TÜYAP Kitap Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de gerçekleştirilecek.

FUARA 800 YAYINEVİ VE SİVİL TOPLUM KURULUŞU KATILACAK

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı yurt içi ve yurt dışından 800 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlanacak.

 TÜYAP KİTAP FUARINA GİRİŞ ÜCRETSİZ Mİ?

38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, ARTİST 2019 / 29. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecek. Girişin öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu fuar, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek; fuarın son günü 10 Kasım Pazar akşamı ise 19.00’da sona erecek. 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN