Umut Bulut'tan Galatasaray'a sert sözler: Dünyanın transferini yaptılar, bize gelince...

Umut Bulut'tan Galatasaray'a sert sözler: Dünyanın transferini yaptılar, bize gelince...

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor ile 1-1 beraber kaldı. Bu maçın ardından Galatasaray'dan Kayserispor'a giden Umut Bulut maç sonundan sert açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan Kayserispor'a transfer olan Umut Bulut, bugün ligde Galatasaray'a karşı forma giydi. Müsabaka 1-1 sona ererken, Umut Bulut maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

Kendini itibarsızlaştırdıklarını söyleyen Bulut şunları söyledi: 'Beni itibarsızlaştırdılar. Her gün yalan yanlış haber çıkarıp taraftarın önüne attılar. Paragöz olarak lanse ettiler. 4 senedir Galatasaray'da 8 kupa kazandım. Onlar neler verdi bilemiyorum."

16-09/10/resimid_4436716.jpg

'DÜNYANIN TRANSFERİNİ YAPTILAR, BİZE GELİNCE...'

"Daha güzel şekilde ayrılmak istiyordum. Dünyanın transferini yaptılar, sonra bize gelince paragöz falan. Sözleşmenin gerektirdikleri var. Ben öyle ayrılıyorum deyip, gidemem. Hakan hoca aradı, geldim..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN