Uyanış Büyük Selçuklu'da Livya daldığı ölüm uykusundan uyanıyor!

Uyanış Büyük Selçuklu'da Livya daldığı ölüm uykusundan uyanıyor!

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm özeti belli oldu. Kınık Obası’nda Efruz'u fark eden Livya, onu Kınık Alplarına teslim etmek için harekete geçmiş fakat Hasan Sabbah tarafından ağır yaralanmıştı. Livya daldığı ölüm uykusundan uyanıp Efruz'un ve Faysal'ın bir Batıni olduğunu söyleyecek mi? İşte, yeni bölüm son fragman...

Uyanış Büyük Selçuklu 27. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Terken, karnındaki bebeğin erkek olduğunu öğrenmiş, vakit kaybetmeden bu güzel haberle Melikşah'ı müjdelemişti. Terken doğuracak olduğu erkek bebeği kullanarak saraydaki dengeleri değiştirecek.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 27. BÖLÜM 1. FRAGMAN

27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'nun 27. bölümü, 5 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özeti izleyiciyle buluşacak. Uyanış Büyük Selçuklu tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz dijital platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm neler oldu, göz atalım: Öte yandan Sabbah, Kınık Obası'na gidip Tapar ile gizlice buluşan kadının Başulu olduğunu öğrendi. Dolayısıyla Selçuklu Devleti'ni büyük bir karmaşaya sürükleyebilecek olan sırra da vakıf olmayı başardı. Hasan Sabbah'ın rasathanedeki gizli refiki Fida harekete geçti, Ömer Hayyam'ın kendine olan güvenini hiçe sayarak, Ömer Hayyam'ı ağır yaralamış ve takvimi kaçırmayı başardı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm özeti: Tekiş ile girdiği taht mücadelesini kazanan Melikşah, Tekiş'e diz çöktürmüş, boynuna yay kirişini geçirmişti. Tekiş'in acıklı akıbeti ölüm mü olacaktır, yoksa Melikşah'ın merhameti Tekiş'in sağ kalmasına yetecek midir?

Kınık Obası'nda Efruz'u fark eden Livya, onu Kınık Alplarına teslim etmek için harekete geçmiş fakat Hasan Sabbah tarafından ağır yaralanmıştı. Livya daldığı ölüm uykusundan uyanıp Efruz'un ve Faysal'ın bir Batıni olduğunu söyleyecek midir? Bu vesileyle Turna, babası İlteber'in Batınilerce öldürüldüğünü öğrenecek midir?
Sırrı öğrenen Hasan Sabbah, Başulu'yu kaçırmayı başarmıştı. Sabbah, Başulu'yu neden kaçırmıştır? Onu tutsak ederek hangi emeline varmayı planlamaktadır? Geri vermek için Başulu'ya karşılık Sencer'den hangi mühim şeyi isteyecektir?

Tapar en sonunda emeline ulaşmış ve emir olacağını öğrenmişti. Sultan Melikşah tarafından Şelemzar Emiri tayin edilen Tapar'ı nasıl bir sürpriz beklemektedir?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 27. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN