Windows 10 Mobile güncellemesi alacak ilk telefonlar

Windows 10 Mobile güncellemesi 
 alacak ilk telefonlar

Microsoft, Windows 10 Mobile işletim sistemi alacak ilk akıllı telefon modellerini, yayın tarihlerini belirtmeksizin açıkladı. Şirketin açıkladığı 10 Lumia modeli burada…

Microsoft’un kısa süre yayınladığı Windows 10’un ardından akıllı telefonlar için Windows Mobile 10’a dair soru işaretlerine beklenen yanıtlar geldi. Şirket, söz konusu güncellemeyi alacak ilk akıllı telefon modellerini duyurdu…

Akıllı telefonlar için kullanılacak en yeni Windows Mobile işletim sistemi sürümü için kullanıcıların birkaç ay beklemesi gerekiyor. Güncelleme desteği alacak ilk modeller ise Microsoft Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930 olacak.

Bu modellere sahipseniz, güncelleme için şanslısınız demektir. Çünkü diğer modellerin Windows 10 Mobile’ı ne zaman alacaklarına dair bir ipucu şimdilik bulunmuyor. 

15-07/31/ekran_resmi_2015-07-31_11_13_34.jpg

Böylelikle Windows 10 Mobile alacak ilk akıllı telefon modelleri duyurulurken önümüzdeki süreçte tanıtılması beklenen yeni Microsoft Lumia modelleri ise belirsizliğini sürdürüyor.

Yeni cihazların Eylül ayı sonuna kadar tanıtımı beklenirken, özellikle amiral gemisi olarak nitelendirilen yeni üst düzey cihazların en son güncellemenin önyüklü olduğu hali ile teknoloji raflarındaki yerini almasına da kesin gözüyle bakılıyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN