2022 Yılında Zengin Olacak Burçlar Belli Oldu! Eğer Sizde Bu Burçtaysanız Zengin Olabilirsiniz

2022 Yılında Zengin Olacak Burçlar Belli Oldu! Eğer Sizde Bu Burçtaysanız Zengin Olabilirsiniz

2022 yılında hangi burcu ne bekliyor? Parasal anlamda hangi burç şeytanın bacağını kıracak? İşte şimdi sayacağımız 3 burç kulak kesilsin haberimize. Koç, Terazi ve İkizler burcundan birine sahipseniz 2022 yılını zengin bir girişle kapatanlar arasında yerinizi aldınız demektir. Eee atalarımız ne demiş 'Zenginin parası züğürdün çenesini yorar.' Şimdi haberimize zengin girişi yapıp, bu üç burcun 2022'de nasıl paraya para diyeceklerini anlatıp biraz çenemizi ve beynimizi yoralım...

Yeni umutlar ve başlangıçlar diyerek girdiğimiz 2022 yılına her ne kadar zamlarla hızlı bir giriş yapsakta, bu zorlu mücadeleyi az hasarla kapatacak olan Koç, Terazi ve İkizler burcunu enflasyon da teğet geçecek. Zorlu bir yılı geride bırakan burçlar arasında 2022 yılına en şanlı girecek olan Koç, İkizler ve Terazi burcu büyük bir mücadelenin sonunda zaferi göğüsleyecekler.

KOÇ, GEÇMİŞ YILLARIN MEYVESİNİ TOPLAMAYA BAŞLAYACAK

koc8.jpg

Jüpiter'in Balık burcuna geçmesiyle parasal konuların ön plana çıkacağı 2022 yılında yatırım yapmak isteyenler derin bir araştırmaya koyuldu. Özellikle girdiği her alanda liderliği elinden bırakmayan ve gözünü hırsın bürüdüğü Koç burcu, geçmiş yılların meyvesini 2022 yılında toplamaya başlayacak. Gayrimenkul anlamında yeni yatırımlar yapmak isteyen Koç burcu bu yılı güzel değerlendirirse, deyim yerindeyse paranın dibine vuracak. Kariyer için yeni adımlar atacak olanlar ise zirveleri zorlayarak, parasal ve kariyer anlamında başarı üzerine başarı elde edecekler.

TERAZİ BURCU YİNE 4 AYAK ÜZERİNE DÜŞECEK

terazi.jpg

Her alanda, zamanda ve mekanda parayı kendilerine mıknatıs gibi çeken Terazi burcu, yine dört ayak üzerine düşecekler. Özellikle ev alacak olanlar, Jüpiter'in ilerleyişini fırsat bilip bir an önce kolları sıvamaları gerek. Ne aşk ne de para konusunda yüzü bir türlü gülmeyen burçlara idol olacak nadir burçlardan olan Teraziler, elde edecekleri yüklü paralarla şimdiden hangi koyda tatil yapacaklarının planını yapabilirler.

İKİZLER, DÜNYAYI SIRTLAMAK YERİNE ARTIK İZLEME MODUNA GEÇİYOR

foto.jpg

Herkesin önyargıyla yaklaştığı İkizler burcu ise aslında verdikleri hayat mücadelesinin sonuna geldiler diyebiliriz. Parasal anlamda rahatlamaya girecek olan İkizler burcu, artık dünyayı sırtlamak yerine, koltuklarına yaslanıp dünyayı izleme moduna geçecekler. Büyük bir mücadelenin sonunda elde ettiği başarıyı özellikle akıllıca değerlendirirlerse aslında Terazi burcunu da koltuğundan edebilirler. İkilem arasında kalan İkizler, özellikle görevlerinde terfi, pozisyon değişikliği düşünüyorlarsa kendileriyle mücadeleyi bırakıp stratejik davranmalı. Alınan her akıllı karanın meyvesini de bu sayede hızlı bir şekilde toplamaya başlayacaklar. Ünlü düşünür Pascal'ın da dediği gibi 'İki türlü ifrat vardır, mantığı hesaba katmamak ve mantıktan başka bir şey tanımamak'. Yani dememiz o ki kalbinizin sesini bir süre rafa kaldırıp, paranın sesini duymak istiyorsanız, mantık öncelliğiniz olsun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN