Bu Burçla Evlenenler 10 Yıl Uzun Yaşıyor! İşte Ömrünüze Ömür Katacak O Burçlar

Bu Burçla Evlenenler 10 Yıl Uzun Yaşıyor! İşte Ömrünüze Ömür Katacak O Burçlar

Evlilikte aradığımız ilk şartlardan biri sadakat ve güven. Size ölümsüzlüğün sırrını bulduk desek abartmış olmayız değil mi? Eğer hayatınızda Yengeç, Balık ve Oğlak burcu varsa çok şanslısınız. Ömrünüzü 10 yıl uzatmak istiyorsanız haberimize alalım sizi...

Günümüz evlilikleri ve ilişkileri balon gibi hemen yanıp sönebiliyor. Tabii evlenmek ne kadar doğalsa boşanmakta öyle. Herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar. Eğer daha o imzayı atmayanlarınız varsa hemen toplaşın. Çünkü vereceğimiz bu 3 bilgi hayat kurtarıcı niteliğinde. Yengeç, Balık ve Oğlak'a denk gelirseniz sakın ha kaçırmayın. Bu Allah'ın size gönderdiği son şans olabilir!

AH... MÜLAYİM YENGEÇ

yengec-burc.jpg

Yani bir yengeç demek huzur demek mutluluk demek dinginlik demek. Su grubunun en sakin ve aşk dolu burçlarından biri. Romantik, saygılı, efendi ve bir o kadar da çalışan Yengeç. Yahu insan daha ne ister! Eğer hayatınızdan bir Yengeç geçmişse eminim hala o karakterde birini mumla arıyorsunuzdur. Maalesef aradığınız kişiye ulaşılamıyor... Hani gelen gideni aratır derler ya. Haa... işte Yengeç'te o burçla arasında. Elinizden bir Yengeç kaçtığında üzülün başınızı taşlara vurun. Evlenmek için en ideal burçlardan biri olan yengeç, baba profili içinse biçilmiş kaftan gibi. Kolay kolay öfkelenmeyen Yengeç, nerde nasıl konuşacağınızda iyi bilenler arasında. Ve size defalarca aslında şans verir. Tabii siz bunun farkındaysanız. Yengeç, tartışmalarda hep yapıcı taraftadır. Ama eğer bir yengeci öfkelendirirseniz bence o alanı terk edin. Sessizce hayanızdan çekip gider ve sizde öküz- tren olayını bizatihi yaşamış olursunuz. O trende bir daha geçmez köyünüzden. Yani elinizde bir adet Yengeç varsa sıkı sıkı tutunun!

DÜNYANIN EN İDEAL BABA PROFİLİ: OĞLAK

oglak-burc.jpg

Yani yemeğin evlilikle ne alakası var der gibisiniz. Olur mu efendim, bal gibi alakası var. Mutluluğa giden yol mideden geçer. İşte bunun için en hamarat burcumuz Oğlak. Evine, eşine ve çocuklarına deli gibi aşık bir burç. Yoklukta varlıkta her anlamda asla sizi bırakmayacak muhteşem ötesi Oğlak. O da Yengeç gibi sinirlerini aldıranlar arasında. Çok sabırlıdır. Ve almak istediğini her zaman alır! Ona kimse engel olmaz. Hırslı ve uysal. Bu iki özelliği kendi içinde barındıran tek burç. Partneriniz bir oğlaksa asla ama asla onu kaybetmeyin derim. Yapılan bir ankete göre boşanan burçlar arasında en son listede. Yani özellikle erkekleri harika bir baba. Merhametli ve disiplinli. Kadınları ise en çekici burçlar arasına diyebiliriz. Dışarda tam bir iş kadını evde ise börek açan muhteşem bir anne. Daha ne olsun!

BALIK: HAYIR HAYIR AĞLAMIYORUM.. GÖZÜME MUTLULUK KAÇTI

balik.jpg

Ah balık... Bu yazdıklarımızı okurken bile ağlıyor olabilirsin. Ama bunlar mutluluk gözyaşların olsun. Çünkü sen bu dünya için gereğinden fazla hassassın. Balık, tam bir anaç ruhlu bir burç. Çocukları için dünyayı karşısına alır gerekirse yıkar. Aile onun için çok başka. Anne ve babasına olan düşkünlüğünden dolayı evlendiğinde bile bu sevgi ile yuvasını şekillendirir. Amcasının oğlunun oğlu bile onu ilgilendirir diyebiliriz. Duyarlı ve merhametli bir yapıda olan Balık, duygusallığının yanı sıra hırslı olan bir diğer burçtur. O öfkesini aldıranlardan değil kontrollü kullananlardan. Yani bir balığı asla kendinize düşman bellemeyin. Dost olun, eş olun. Esprileri ile hayatınıza renk katacak ve ömrünüzü bir 10 yıl daha uzatacak ideal burçlarımızdan biri. Kadınları duygusal erkekleri ise sanat manyağıdır. Yani sanat yapan adamdan zarar gelir mi? Karşınıza bir balık çıktıysa sakın kaçırmayın derim. Bol şanslar:)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN