Yüzünüz Pürüzsüz Olsun İstiyorsanız Bunları Mutlaka Yapın! Ünlülerin Kullandığı Özel Yöntemlerle Pürüzden Kurtulun

Yüzünüz Pürüzsüz Olsun İstiyorsanız Bunları Mutlaka Yapın! Ünlülerin Kullandığı Özel Yöntemlerle Pürüzden Kurtulun

Pırıl pırıl bir cilde kavuşmak için tonlarca para harcamayı bırakmaya ne dersiniz? Korelilerin sahip olduğu porselen gibi bir yüz istemek herkesin hakkı. Bunun için pürüzsüz bir yüz ve bakımlı bir yüz istiyorsanız önereceğimiz taktikleri deneyerek çevrenizde ister kadın olun ister erkek dikkatleri üzerinize çekin. İşte evde deneyebileceğiniz altın değerinde doğal cilt bakım tüyoları..

Mevsim geçişlerinden dolayı maalesef yüzümüzde dezenformasyona uğrayabiliyor. Cildimizde vücudumuz gibi neme ihtiyaç duyar. Bundan dolayı özellikle pahalı markalara yönelip para yığdığımız bakım maskeleri bile bizi bazen yarı yolda bırakabiliyor. Sıcak ve soğukta nem dengesini kaybeden yüzümüz sönmeye başlıyor. Şimdi tüm bildiğiniz teknikleri unutun. Ömür boyu işinize yarayacak cilt bakım tekniklerini saymaya başlıyoruz...

CAM GİBİ PARLAYAN YUMUŞACIK BİR CİLT İÇİN NE YAPMALI?

Yüzünüzü yıkadıktan sonra hemen nemlendirici uygulamayın. Önce tonik kullanın. Bunun içinse size saf gül suyunu öneriyoruz. Gül suyu yumuşak dokusuyla yüzünüzü korurken, bir yandan da yüzünüzde gün boyu kalan makyaj kalıntılarını temizler. Aynı zamanda nem oranını dengeler ve yüzün ihtiyaç duyduğu suyu miktarını korur. Yüzünüzü pürüzsüzleştirmek için en ideal ürünlerden biri gül suyudur.

YÜZÜNÜZE SABAHLARI PARMAK HAREKETLERİYLE MASAJ YAPIN

yuz-masaji.jpg

Özellikle sabahları uyandığınızda yüzünüzü yıkamadan önce yapacağınız ilk şey yüz masajıdır. Bunun sayesinde yüzünüzde kan dolaşımını sağlarsınız. Ve yüzünüzün canlanması için en pratik yöntemlerden biri. Masaj yaparken özellikle ters yönde hareketlerde bulunun. Bu da yüzün erken kırışmasını önleyen en kritik noktalardan biri.

ALEO VERA BİTKİSİ! HER DERDE DEVA

aleovere.jpg

Bu dünyada var olan en özel bitkilerden biri. Büyük markaların bile kullandığı ürünlerin çoğunda Aleo vera bitkisi bulunmakta. Yani bu bitkinin faydalarını anlat anlat bitmez. İçerisinde bulunan sıvı hem yaşlandırmayı önlüyor hem de vücuda parlak bir doku kazandırıyor. Aleo vera bitkininin bir yaprağını kesin ve hafiften soyun. Yüzünüze masaj yaparak yedirmeye çalışın. Akşam yatarken özellikle sürüp uyuyun. Sabah gördükleriniz karşısında hayrete düşeceksiniz. Bunu sadece yüzünüz değil elleriniz ve ayaklarınız içinde kullanabilirsiniz.

YAĞLI CİLTLER İÇİN ALTIN ÖNERİ! YAĞ DENGESİNİ KORUMAK İÇİN: KİL

kil-maske.jpg

Özellikle yüzünün çok yağlı olduğunu düşünenler varsa mutlaka denemesi gereken en önemli maddelerden biri kil. Hemen hemen her yerde ulaşabileceğiniz ucuz ve pratik bir ürün. Haftada bir kez yüzünüze uygulayın. Ardından varsa yine aleo vera bitkisinin özünü sürün. Kısa süre yüzünüzdeki değişimin farkına sizde varacaksınız. Ama bir uyarı lütfen kil maskesini yüzünüzde fazla bekletmeyin. Alerjik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Her şeyin azı makbul.

PORSELEN BİR YÜZ İÇİN: PİRİNÇ

maske-pirinc.jpg

Evet yanlış duymadınız. Pirinç özellikle yüzde oluşan renk farklılıkları içinde birebir bir gıda. Bunun için bir avuç pirincinizi suda bekletin. Ve içindeki nişasta su yüzüne çıkana kadar bekletin. Daha sonra bir pamuk yardımı ile nişastayı yüzünüze sürün. Bu hem yüzünüzün rengini ayarlayacak hem de beyazlatmaya yardımcı olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN