Whatsapp Kullananlar Dikkat! Bu Özellik Yüzünden Eşinizle Aranız Açılabilir

Whatsapp Kullananlar Dikkat! Bu Özellik Yüzünden Eşinizle Aranız Açılabilir

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp'ın bu özelliğini duyunca şoke olacaksınız. Bu özellik evliliğinizin bitmesine bile neden olabilir...Peki WhatsApp, 2.22.7.4 kodlu Android beta sürümün hayati öneme sahip özelliği ne? WhatsApp'ta kaybolan mesajlar nasıl geri getirilir? WhasApp'ta mesajlar nasıl saklanır? İşte evliliğinizi kurtaracak o bilgi...

Hemen hemen dünya çapında 2 milyar kullanıcıya sahip olan WhatsApp mesajlaşma uygulaması, her ne kadar hayatımızı kolaylaştırsada kötü kullanıldığında adeta kabusa dönüşebilecek nitelikte. Eğer evliyseniz bu anlatacağımız detay hayatınızı kurtarabilir. Eşinizin sizi aldattığını düşünüyorsunuz fakat kayda değer bir delil mi yok elinizde? Tam bu noktada yardımınıza hızır gibi yetişiyoruz. Peki WhatsApp'ta mesajların saklanabildiğini biliyor muydunuz? WhatsApp'ın bilinmeyen özelliği ne? WhatsApp'ın yeni özelliği nasıl kullanılıyor? İşte detaylar...

WHATSAPP'IN BİLİNMEYEN ÖZELLİĞİ

Geçtiğimiz günlerde özellikle Android kullanıcıları için getirdiği kalem özelliği ile büyük ilgi uyandıran WhatsApp'ın hiç bilinmeyen bir özelliğinden bahsedeceğiz size. Bu bilgi hem hayatınızı kolaylaştıracak hem de ilişkinizde doğru bir karar almanızı sağlayacak. Bilindiği üzere bazen telefon değişikliği ya da ufak bir dikkatsizlik sonucu bütün mesajlarımızı kaybedebiliyoruz. Bizde Müge Anlı gibi kaybolanları bulmak için buradayız. Önemli bir mesajı kimsenin görmesini istemiyor ama telefonunuzda da bulunmasını istemiyorsanız size WhatsApp'ın mesaj saklama özelliğinden biraz bahsedeceğiz. Belki bu haberimizle çok yuva yıkacağız ama en azından tünelin ucundaki treni de görmenizi sağlayacağız.

whatsapp.jpg

WHATSAPP'TA KAYBOLAN MESAJLAR MODU HAYAT KURTARIYOR

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta aslında kaybolan mesajlar özelliği bulunuyor. Kaybolan mesajlar modunu açık bıraktığınızda mesajlarınızın silinmesi engelleniyor. WhatsApp'ın 2.22.7.4 kodlu Android beta sürümünde bulunan bu özellik, önemli bir yenilik getiriyor.

whatsapp-001.jpg

WHATSAPP'TA MESAJLARIN KAYBOLASINA SON!

Peki bu özellik kimlerin işine yarayacak? Nasıl kullanılıyor? Kullanıcılar, kaybolan mesajlar modu açık olan bir sohbete girip bir mesaja basılı tuttuğunda, yeni bir menüyle karşılaşacaklar. Bu açılabilir menüde de söz konusu mesajın kalıcı olarak saklanmasını sağlayabileceğiniz bir seçenek yer olacak. Fikrinizi değiştirirseniz, yine o mesaja basılı tutarak mesajın süresi geldiğinde silinmesini sağlayabileceksiniz. Kullanıcıların bu özelliğin ne zaman aktif olacağını merak ederken, gizli özelliğin yakın zamanda kullanıma açılacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN