Opel Astra İçin Güncel Fiyat Listesi Ağızları Açık Bıraktı! Opel Almak İstiyorsanız Mart 2022 Fiyat Listesine Mutlaka Göz Atın

Opel Astra İçin Güncel Fiyat Listesi Ağızları Açık Bıraktı! Opel Almak İstiyorsanız Mart 2022 Fiyat Listesine Mutlaka Göz Atın

Mart ayının gelmesiyle beraber otomobil markalarında fiyat listelerini güncellemeye başladı. Toyota'nın ardından Opel'de Mart ayına ilişkin fiyat listesini yayınladı. İşte otomobil meraklılarının beklediği yeni nesil Opel Astra 2022 fiyat listesi...

Otomobiller markaları arasında en çok tercih edilenler arasında bulunan Opel alıcıları için Mart ayına ilişkin fiyat skalasını yayınladı. Araç alacakların merakla beklediği fiyat listesi yaşanan küresel krizden dolayı tekrar güncellendi. Oto alım-satımda kararsız kalan alıcılar şimdi yayınlayacağımız listeye göz atmadan karar vermesinler. İşte yeni kasa Opel Astra fiyat ve detay listesi...

KÜRESEL KRİZ OTOMOBİL SEKTÖRÜNÜ DERİNDEN VURDU

Son dönemlerde yaşanan ekonomik kriz alım gücünü düşürürken, çip krizi de otomobil markalarının fiyatlarına yansımaya başladı. Toyota'nın ardından Opel'de yaşanan krizden dolayı fiyat değişikliğine giderek alıcılarına yeni otomobil fiyatlarını sundu. İkinci el otomobil alımlarında yaşanan gerilemeyle beraber neredeyse 300 bin TL'nin altında araç bulmak adeta zorlaştı. Rusya-Ukrayna savaşından dolayı otomobil fiyatlarının da da yükselişin devam edeceği tahmin ediliyor.

OTOMOBİL TUTKUNLARININ BEKLEDİĞİ OPEL 2022 FİYATLARI VE DETAYLARI

opel.jpg

Yeni Opel Astra 2022'de Türkiye'de olacak. Efsanevi kompakt model, altıncı nesliyle duyguları harekete geçirirken, iç ve dış tasarımıyla da dikkatleri üzerinde topluyor.

astra.jpg

İlk görüşte etkileyici bir iz bırakmak üzere tasarlanan yeni Astra’nın görsel özellikleri, geliştirme ve tasarım ekip üyelerinin çeşitli sunumlarıyla YouTube üzerinden otomobil severlerle buluşuyor.

opel-fiyat.jpg

Altıncı nesil Opel Astra’nın estetik ve benzersiz “made in Germany” tasarımında, ekibin yüzde 50’sinin kadın üyelerden oluşması önemli bir rol oynuyor. Otomobilin dış tasarım öğelerine bakıldığında markanın yeni yüzü olan Opel Vizör, tıpkı Mokka, Crossland ve Grandland SUV modellerinde olduğu gibi yeni Astra’da da dikkatleri çekiyor.

fiyat.jpg

Tasarımında, kaputtaki keskin kıvrım ve gündüz sürüş farlarının kanat şeklindeki grafiği gibi dikey ve yatay eksenler, ortadaki Opel şimşek logosu ile kesişirken, dikey olarak konumlandırılan stop lambaları altıncı nesil Astra’nın arka bölümünde kendini gösteriyor.

YENİ NESİL OPEL 2022 FİYATLARI

2022 Opel Astra Edition paket

Avrupa satış fiyatı: 36.710 Euro

2022 Opel Astra Elegance paket

Avrupa satış fiyatı: 39.100 Euro

2022 Opel Astra GS Line paket

Avrupa satış fiyatı: 40.330 Euro

2022 Opel Astra Ultimate paket

Avrupa satış fiyatı: 44.410 Euro

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN