Arabası LPG'li Olanlar Bu Habere Çok Üzülecek! LPG İçin Zam Yola Çıktı Hemen Önleminizi Alın

Arabası LPG'li Olanlar Bu Habere Çok Üzülecek! LPG İçin Zam Yola Çıktı Hemen Önleminizi Alın

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açmasından sonra küresel anlamda krizin kapısı da açılmış oldu. Peş peşe gelen zam haberinden sonra bir kötü haber de LPG'li araç kullananlar için geldi. LPG'ye ne kadar zam yapılacak? LPG'li araç kullananlar ne yapmalı? İşte LPG'li araç kullanalar için yapılacak zamma karşı alınacak kritik önlemler...

Türkiye, enflasyonla uğraşırken Rusya-Ukrayna savaşının başlamasıyla dünyadalar dengeler yavaş yavaş değişmeye başladı. Dolar ve altın da yükseliş devam ederken, petrol fiyatları da yaşanan krize paralel olarak yükselişe geçti. Rusya'nın NATO ülkeleriyle girdiği yaptırım yarışından yine etkilenen vatandaşın cebi oldu. Tüm bunlar yaşanırken bir kötü haber de LPG'li araç kullananlar için geldi. LPG'ye bu akşam gelecek olan 46 kuruşluk zammın gece pompa satışlarına yansıması bekleniyor. Böylelikle LPG'nin fiyatı da 11 lirayı bulacak.

NATO'NUN RUSYA YAPTIRIMLARI VATANDAŞIN CEBİNE YANSIMAYA BAŞLADI

putin-ukrayna.jpg

Rusya-Ukrayna savaşının devam etmesiyle dünyada yaşanan ekonomik krize bir yenisi daha eklendi. NATO ülkelerinin yaptırımlarına rağmen Rusya, Ukrayna işgaline devam etmekte ısrarlı. Danışıklı-dövüşte dolar kurunda ani sıçrayışlar da yaşanmaya başlandı. Yaşanan güvensizlik ortamında yatırımcı ne yapacağını araştırırken, altının yanı sıra gümüş, bakır gibi diğer değerli metallerin de bu süreçte yükselişe geçeceği öngörülüyor.

LPG'NİN FİYATI 11 LİRAYI BULACAK

lpg-zam.jpg

Dün yapılan 2.25 liralık motorin, 77 kuruşluk benzin zammı geri çekilirken sektör kaynakları bu gece yarısı LPG'ye 46 kuruş zam beklediklerini açıkladı. Kaynaklardan gelen 46 kuruşluk zammın bu gece pompalara yansıyacağı belirtiliyor. Yapılan zamlarla beraber LPG'nin fiyatı 11 TL'yi bulacak.

ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE BAŞLADI

enflasyon-yag.jpg

Rusya-Ukrayna krizine paralel olarak son 1 ayda yaşanan zamların ardının geleceği beklentiler arasında. Gıda ürünlerini etkilemeye başlayan savaş özellikle yağ, un gibi temel gıdalarda da etkisini göstermeye başladı. Zamları fırsat bilen fırsatçılar da stok yapmaya başladı. Özellikle zincir marketlere yaşanan stokçuluk için denetimler sıklaşmaya başladı.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN