WhatsApp Kullananlar İçin Kalem Özelliği Geldi! Bu Özellik Sayesinde WhatsApp Daha Kullanışlı Hale Geliyor

WhatsApp Kullananlar İçin Kalem Özelliği Geldi! Bu Özellik Sayesinde WhatsApp Daha Kullanışlı Hale Geliyor

Günümüzün en çok kullanılan mesajlaşma araçlarından biri olan WhatsApp uygulamasına yeni bir güncelleme geldi. Özellikle pandemiden dolayı home office çalışmadan sonra iş görüşmelerinin sıklıkla yapıldığı WhatsApp uygulaması, kullanıcıları için yine kolları sıvadı. Peki yeni WhatsApp güncellemesi ne anlama geliyor? WhatsApp'a nasıl bir kolaylık sağlayacak? Kalem özelliği nasıl kullanılacak? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Dünya çapında 2 milyar civarında kullanıcıya sahip olan WhatsApp uygulaması, mesajlaşma, görüntülü ve sesli aramalar gibi birçok özelliği de içinde barındırıyor. Bunun yanı sıra çalışma sisteminin de değiştiği günümüzde evden çalışanlar içinse en kullanışlı mesajlaşma uygulamaları arasında. Yeni Beta sürümü 2.22.7.1 olarak güncellenen WhatsApp'ın yeni güncellemesi kullanıcıları şimdiden etkilemeye başladı. Kalem özelliği getiren WhatsApp, kullanıcılarına video üzerinde çizim yapabilme alternatifi sundu.

WHATSAPP'TAN, ANDROİD KULLANCILARI İÇİN YENİ ÖZELLİK

Android kullananlar için güncellenen yeni Beta sürümü olan 2.22.7.1 kullanıcıların yoğun ilgisini çekti. Getirilen yeni güncelleme göre, kalem yardımıyla resim ve videolara çizim yapma özelliği getirildi. Buna ek olarak iki farklı yeni kaleminde entegre olacağı belirtildi. WhatsApp, Android kullanıcıları için getirdiği bu özellik ile diğer kullanıcıları da çekmeyi planlıyor.

RESİM ÇİZME ÖZELLİĞİ GETİRİLDİ

WhatsApp'a getirilen resim çizme özelliği sayesinde kullanıcılar diledikleri gibi resim ve videolar üzerinde çizim yapabilecekler. Çizimin yanı sıra video ve fotoğraflara da bulanıklaştırma özelliği de eklendi. Dünya çapında belirli bir kitleye sahip olan WhatsApp uygulamasına bu özellikten sonra daha fazla ilgi olmaya başladı.

kalem.jpg

NE OLMUŞTU?

2021 yılında WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesinin ardından kullanıcıların çoğu tepki göstererek uygulamayı silerek, başka mesajlaşma uygulamalarına geçiş yapmıştı. 13 ocak 2021 tarihinde WhatsApp kullanıcı sayısı 40.3'e kadar gerilerken, Telegram'a ise geçiş 14 milyonu bulmuştu. Sosyal medya büyük yankı yaratan sözleşme ve geçiş kullanıcılar tarafından 'Kavimler Göçü'ne benzetildi.

telegram.jpg

WHATSAPP'TA, KULLANCI KAYBETMEMEK İÇİN YENİ GÜNCELLEMELER YOLDA OLABİLİR

Tüm bu yaşananlara rağmen WhatsApp kullanıcılarında yine kayda değer bir azalma olmadı. Bunları da göz önünde bulunduran WhatsApp kullanıcılarını kaybetmemek için yeni güncellemeler ve özellikler getirmeye devam edeceğe benziyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN