Altın Alacaklar Bu Tarihi Beklesin! İslam Memiş Gram Altın İçin Tarih Verdi! İşte 11 Mart Gram Altın Fiyatları

Altın Alacaklar Bu Tarihi Beklesin! İslam Memiş Gram Altın İçin Tarih Verdi! İşte 11 Mart Gram Altın Fiyatları

Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesiyle piyasalar da dalgalanmaya başladı. Dünya ticaretini de etkileyen savaş özellikle altına yatırım yapanları da endişelendirmeye başladı. Altın yükselecek mi? Altın satmalı mıyım? Ne zaman altın almalıyım? gibi soruların da cevapları aranmaya başlandı. Uzman isim İslam Memiş ise yine altınla ilgili önemli uyarılarda bulundu. İşte altınla ilgili tüm bilinmeyenler...

Dünyada yaşanan küresel ekonomik krizin baş göstermesinden dolayı dolara paralel olarak mazot, benzin ve altında da dalgalanmalar yaşanmaya başlandı. Yatırımcılarda güvensiz ortamın oluşmasına neden olan Rusya-Ukrayna savaşı dolar kurunu etkilerken altında paralel olarak yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Peki altında yaşanan bu yükseliş ne kadar devam edecek? Altın satmalı mıyız? Uzman isim İslam Memiş piyasada yaşanan dalgalanmaya ilişkin alım-satım için en doğru zamanı söyledi. İşte Memiş'ten çarpıcı analizler...

PİYASALARDA YAŞANAN GÜVENSİZLİKTE YATIRIMCI NE YAPMALI?

Altın almak için doğru zamanı kollayan yatırımcılar yine derin araştırmanın içine girdi. 10 Mart 2022 Perşembe gününü 952,02 TL ile kapatan gram altın 11 Mart 2022 Cuma gününe 955,44 ile giriş yaptı. Dolar ise 15 seviyelerini zorlamaya başladı. Ciddi bir istikrarsızlığın baş gösteriği piyasalara ilişkin Uzman isim İslam Memiş, 2021 yılını göstererek, yaşananların manipülasyonların sonucu olduğunu ifade etti. Peki tüm bunlar yaşanırken bu güvensizlik ortamında yatırımcı ne yapmalı? Nasıl bir yol izlemeli? İslam Memiş, yaşanan durumu puslu havaya benzeterek, yatırımcıların sakin olmaları gerekmeleri konusunda uyarıda bulundu.

YENİ ALIM FIRSATLARI GELECEK!

memis-altin.jpg

Yatırımcıların alım-satım konusunda sakin olmalarını vurgulayan Memiş, bu süreçte kesinlikle herhangi bir işlem yapmamaları gerektiğini söyledi. Amerika Merkez Bankası ve Türkiye Merkez Bankası'nın faiz kararlarına da değinen Memiş, gram altının 900 altlarına düşebileceğini de ifade etti. Ama bu ihtimale rağmen yine yatırımcının beklemesinin daha sağlıklı olacağını söyledi. Ons altında da 2.000 dolar altına sarkmalar olacağını belirten Memiş, bir kaç hafta daha yatırımcının beklemesini istedi.

GÜMÜŞ,BAKIR GİBİ DİĞER METALLERDE DE YÜKSELİŞ OLACAK

kripti.jpg

Altın dışında işlem gören gümüş, bakır, nikel, platin gibi diğer değerli metallerde de yükselişlere dikkat çeken Memiş, bu metallerde yeni rekorların gelebileceğinin altını çizdi. Özellikle kripto para konusunda da açıklama yapan Memiş, ABD Devlet Başkanı Biden’ın kripto paralarla ilgili kararları da içeren kararnameyi imzalamasına dikkat çekerek, kripto paralarda da ani yükseliş ve düşüşün olacağını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN