Yüz Güzelliğine Önem Verenler Bunları Mutlaka Denesin! İşte Yüzünüzü Güzel Göstermenin Yolları

Yüz Güzelliğine Önem Verenler Bunları Mutlaka Denesin! İşte Yüzünüzü Güzel Göstermenin Yolları

Kadın ya da erkek hiç fark etmeksizin herkes güzel ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister. Bunun içinse büyük markalara tonlarca para harcamaktan asla çekinmez. Bizde sizi bu dertten kurtarmak için kolları sıvadık. Evde pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmanız için evde yapabileceğiniz pratik yüz bakım önerileri ile güneş lekeleri başta olmak üzere tüm sorunlardan kurtulacaksınız...

Cilt ve vücut güzelliğini kullanmak için çok sayıda yöntem bulunsada birçoğu para tuzağı olmanın dışına çıkmıyor. Şimdi size lekesiz, parlak ve sivilcesiz bir yüz isteyenler için önemli bir tüyolar vereceğiz. Her ne kadar küçük ve pratik öneriler de olsa etkisini uzun süre göreceğiniz altın değerinde tüyolar bunlar. Yüz ve cilt bakım önerileri günün her saati yapabileceğiniz unutmayın. Şimdiden güneş lekeleri, soğuktan yıpranan cilt ve yaşlanma belirtileri olan kaz ayaklarına veda edebilirsiniz.

YÜZÜNÜZ KABUSUNUZ OLMASIN! PRATİK CİLT BAKIM YÖNTEMLERİYLE YAŞLANMAYA DA DUR DİYECEKSİNİZ

kis.jpg

Mevsim geçişleri sırasında yüzümüz dezenformasyona uğrayabiliyor. Özellikle kış ayları kuru ciltler için tam bir kabus diyebiliriz. Yağlı ya da kuru hiç fark etmeksizin herkes cildinin güzel görünmesini ister. Hava kirliliğinden bile etkilenen hassas ciltlerimiz uzun bir süre kendi toparlamayacak duruma gelir. Yaz aylarında ise güneş lekeleri ile boğuşan bir ciltle uğraşmak zorunda kalırız. Ama umutsuzluğa kapılmadan bu yaşanan olumsuzlukları azaltmanın yöntem ve yolları mevcut. Hazırladığımız cilt ve yüz bakım önerileriyle yaşlanmanın da önüne geçebilirsiniz.

PARMAK MASAJLARIYLA KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRIN

masaj.jpg

Öncelikle sağlıklı bir yüz için en önemli konu temizlik. Lekeleri önlemek için en etkin ve rutin eylemlerden olan yüz temizliği aslında çok önemli bir konu. Sabahları özellikle yüzünüzü soğuk ya da ılık suyla masaj yaparak yıkamanız kan dolaşımını etkilediği gibi yüze canlılıkta katar.

YÜZÜNÜZÜ NEMLENDİRİN

nemlendirmek.jpg

Bunun içinse yine bir kovaya sıcak su koyup yüzünüzü yakmayacak şekilde başınıza bir havlu geçirerek su buharının yüzünüzü nemlendirmesini sağlayın. Bu tekniği uygularken dikkatli olmanızı öneririz. Bu yöntem baş ağrısına da iyi gelmektedir. Genelde büyüklerimizin kullandığı bu eski teknik hala işe yaramaktadır. Bunu yapmaktan çekinenler ise gül suyu ve aleo vera ile yüzlerini nemlendirebilirler.

PEELİNG VE TONİK YAPIN

gul.jpg

Peeling için bal ve zencefil karışımını uygulayabilirsiniz. Bu maskeyi hafta da bir ya da iki kez 15 dakika ile uygulayabilirsiniz. Ya da kahve telvesini de kullanabilirsiniz. Tonik içinse madem suyu ve gül suyu kullanmanızı önerebiliriz. Gül suyu makyaj kalıntılarını en iyi temizleyen doğal ürünlerinden biri.

SU İÇMEYİ ASLA UNUTMAYIN!

su.jpg

Su içmek yaşlandırmayı önleyen temel gıdalardan biri. Yüzünüz ve vücudunuzdaki sorunların çoğu su ile alakalıdır. Suyu susadığınız zaman değil susamadan önce içiniz. Susadıktan sonra içtiğiniz suyun pek bir faydası yok.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN