Bu Burçların Gözünden Yaş Eksik Olmuyor! En Duygusal Burçları Sizin İçin Araştırdık

Bu Burçların Gözünden Yaş Eksik Olmuyor! En Duygusal Burçları Sizin İçin Araştırdık

Ağlamak bazen içimizi dökmemiz için en rahatlatıcı meditasyonlardan biri. Ama herkesin duygularını ifade şekli değişkenlik gösterebiliyor. Kimisi ağlar, kimisi susar, kimisi bağırır... İşte bazı burçlarımız var ki ağlamayı günlük bir rutin haline getirenlerden. Havadaki nemden bile gözleri yaşarabilir. İşte o muhteşem 3 burcumuz,. Mendillerimizi hazırlayarak, balık, yengeç ve Terazi'nin nasıl psikopat duygusal olduklarını okuyunca siz de ağlama seanslarına başlayabilirsiniz...

Burçların insanlar üzerindeki etkisinde hepimiz hem fikiriz. Bazı burçlar duygularını çok profesyonel bir şekilde gizlerken, bazıları ise o kadar sere serpe yaşayabiliyor ki. Bundan dolayı hangi burçlar uyumlu? gibi soruların da öneminin altını tekrardan çiziyoruz. Duygu yoğunluğu olan bir burç mantık konuşturan bir burçla sağlıklı bir ilişki yaşayamaz. Ya da iki ağlak burcun yan yana gelmesi de felaketleri olabilir. Ama öyle 3 burç var ki dünyadaki her şeye engel olabilme özelliğine sahip olsada engel olmadıkları tek şey gözyaşları. Evet yanlış duymadınız. Balık, Yengeç ve Terazi burcu bu dünya için en hassas burçlardan. Onlarla iletişim kurduğunuzda lütfen kelimelerinize dikkat edin. Çünkü tek bir kelimenizi cımbızla çekip kafada deli gibi kurgularla ağlama seanslarına girebilirler. Şimdi bizim için uzak onlar için tuzak, bol ağlamaklı haberimize geçiyoruz.

BALIK: BU YORUMU OKURKEN BİLE BİR KENARDA AĞLIYORDUR

balik-burcu.jpg

Su grubundan olan en son burcumuz Balık, bolca ağlayan ve duygusal burçlarımızdan. Yani bir kuşun kanat çırpması bile onda duygu patlamasına neden olabiliyor. 12 burçtan özellikleri içinde barındıran Balık burcu sanırım en fazla Yengeç'ten almış anlayacağınız. Genelde duygularıyla hareket eden Balık burcu bundan dolayı çok fazla hata yapma sınırını da aşan burçlarımızdan. Hata yapıp tekrardan aynı sonucu bekleyen bu burcumuz bundan dolayı daha çok ağlayacağa benziyor. Sosyal hayat ve iş hayatını ayırt edemeyen Balık, sosyal hayat duygusallığını iş hayatına taşıdığından dolayı merdivenleri yarım yarım çıkmaya mahkum. Sürekli kafasında bir şeyler kuran Balık, gerçek hayat ile hayal dünyasında sürekli karıştırmaktadır. Lütfen Balık burcundan biri varsa hayatınızda bir kap su götürün göz pınarları kurumuş olabilir.

İÇİN İÇİNE AĞLAYAN MÜLAYİM YENGEÇ...

yengec-burcu.jpg

Yine su grubundan olan Yengeç burcu da Balık burcu gibi en sulak arazilerde yetişenlerden. Ama Balık'tan tek bir farkla o sakin kuytu bir köşede bu eylemi gerçekleştiriyordur. Dışarıya hep güçlü görünen Yengeç bunu sadece kamufle aracı olarak kullanır. Çok sakin yapıda olan Yengeç'in sosyal ve iş ilişkileri çok kuvvetlidir. Ama kendisi ile olan savaşı ömür boyu süreceği bariz. O da Balık gibi kafasında yaşayanlardan. Ama kurmadan. Evlilik için en ideal burçlar arasında ilk sıralarda yer alan Yengeç, merhametli bir burç. Al kafasına vur lokmasını ve mendili oturup ağlasın bir köşede. Ah Yengeç denizde değil küçük bir gölde boğulacaksın bu gidişle.

ORTAMLARIN ARANAN YÜZÜ: TERAZİ

terazi-burcu-001.jpg

Hava burcundan olan Terazi burcu göz yaşı ile birleşince toprak olabiliyor. Toprakla yine buharlaşıp yağmur olarak dönebilenlerden. Bir döngü gibi... Düşüp tekrardan dirilen en güçlü burçlarımızdan. Asla çaresizliğini karşıya yansıtmayan Terazi dengeyi simgeleyen tek burç. Ama gel gör ki bu dengeyi sadece duygularına yapamıyor. Özellikle ortamlarda dikkat çeken Terazi erkekleri parmakla gösterilenlerden. Baştan aşağı karizma diyebiliriz. Kadınları da aynı şekilde güzellikleriyle tav etmeyecek kimse yoktur. İş konusunda erkeği de kadını da başarılıdırlar. Ama öfkelenince ağlamak yerine ağlatanlar. Ama hayat kederlenecek kadar uzun değil Terazi...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN