Gözleriniz Daha Güzel Görünsün İstiyorsanız Bunları Yapın! İşte Gözleri güzel Göstermenin Yolları

Gözleriniz Daha Güzel Görünsün İstiyorsanız Bunları Yapın! İşte Gözleri güzel Göstermenin Yolları

Gözlerinizi daha büyük ve güzel göstermek istiyorsanız o zaman sizi haberimize davet ediyoruz. Büyük gözler her zaman farklı ve çekici olmuştur, bu durum genelde doğuştan gelen bir şey olsada farklı ipuçları ile yöntemler deneyerek gözlerinizi daha güzel ve büyük gösterebilirsiniz.

Güzel ve büyük gözler size her daim farklılık katar. Sizde gözlerinizle dikkat çekmek istiyorsanız her hangi bir estetik operasyonuna girmeden paylaşacağımız yöntemlerle gözlerinizi büyük gösterebilirsiniz. Eğer daha iri ve güzel gözlerinizin olmasını istiyorsanız verdiğimiz ipuçlarını adım adım uygulamanız yeterli olacaktır.

GÖZ ÇEVRENİZİ AYDINLATIN

İlk olarak ten renginize uygun bir kapatıcı ile göz çevrenizi aydınlatın. Bu sayede gözlerinizi daha belirgin bir hale getirmiş olacaksınız.

GÖZ KALEMİ KULLANMAYI UNUTMAYIN

Eğer gözlerinizin daha güzel ve büyük görünmesini sağlamak istiyorsanız göz pınarlarınıza koyu renkli kalemler hiç bir zaman terciniz olmasın. Alt kirpiklerinizin dış kısımlarına kalem çekebilirsiniz ve iç kısmına da beyaz kalem kullanarak gözlerinizin daha iri görünmesini sağlamış olursunuz.

goz-haber-ici.jpg

KİRPİKLERİNİZİ KIVIRIN

Kirpikleriniz de gözlerinizi büyük göstermesi açışından büyük rol oynuyor. Bir kirpik kıvırıcısı yardımıyla kirpiklerinizi yukarı kaldırabilir ve gözlerinizin bu sayede daha geniş, açık ve büyük görünmesini sağlarsınız.

KAŞLARINIZ ÇOK ÖNEMLİ

Kaşlarınızıda öne çıkarmak gözlerinizi daha belirgin gösterecektir. Kaşlarınızın ve gözlerinizin uyum sağlamasını istiyorsanız kaş kemiğinize aydınlatıcı uygulamanız gerekiyor bu sayede daha güzel ve parlak gözlere kavuşacaksınız.

RUJ OLARAK NUDE TERCİH EDİN

Kendi ten renginize ait bir nude ruj kullanırsanız gözlerinizi çok daha ön plana çıkararak belirgin göstermiş oluırsunuz.

goz-haber-ici2.jpg

FARINIZ AÇIK VE SOĞUK TONLARDAN OLSUN

Son olarak kullandığınız far pembe, gri, buz tonları gibi göz kapağınızı aydınlatan renkler gözlerinizi ön plana çıkaracak ve büyütecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN