Bu Saç Modelleri En Az 10 Yaş Genç Gösteriyor! İşte Yaşınızı Gizleyen 5 Saç Modeli

Bu Saç Modelleri En Az 10 Yaş Genç Gösteriyor! İşte Yaşınızı Gizleyen 5 Saç Modeli

Saçlarımız her geçen gün biz kadınlar gibi yaş aldıkça onlar da bakım isterler. Oysa ki kadınlar hissettiği yaştadır. Peki ya saçlarınız? Yoksa saçlarınız sizin yaşınızı ele mi veriyor? İşin ucunda genç görünmek varsa çok sevdiğimiz saçlardan bile bir anda vazgeçebiliriz. Öyle ki çok uzun, hacimsiz ve bakımsız saçlar sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterecektir. Saçlarına değer verip, bakımlı olmayı seven hanımlar bu haberimiz tam size göre…

Kadınlar için dış görünüm giyim kuşamın önemli olduğu kadar saçları da önemlidir. Genç görünmenin yollarından biri olan doğru saç modeli, doğru saç kesimi ve doğru saç rengini seçim yapmaktan geçmektedir. Kuaförünüzle birlikte bu senenin moda saç renklerini, genç gösterecek saç modellerini görüşmelisiniz. Birlikte karar verdiğiniz renkler arasından ten renginiz ve göz renginiz ile uyumlu olanları tercih etmelisiniz. Karar aşaması sizi ikilemlerde bıraksa da sonucuna hayran kalacaksınız…

AT KUYRUĞU MODELİ

Enerjik görünmek isterseniz at kuyruğu tam size göre! Bu modelle birlikte olduğunuzdan genç ve enerjik görünümü elde etmiş olacaksınız. Yüzünü daha aydınlık ferah göstermek isteyenler ise küllü kumral rengini tercih etmeliler. Bu renk seçimi ile saçınızda beyazlarınız çıkmış uzamış olsa dahi bu belli olmayacaktır. Orta uzunluktaki bu renk saçınızı düz fön çektirip davetlerde şık olmanızı sağlayacaktır.

at-kuyrugu.jpgat-kuyrugu.jpgat-kuyrugu-001.jpg

KAHKÜL KESİM MODELİ

Buğday tene sahip olanların vazgeçilmez tercihi ise kahküllü kesim ile çikolata kahve. Bu saç stili ve renk onların daha genç ve fresh görünüme sahip olmasını sağlayacak. Ayrıca kahküllü saç kesimi alın çevrenizdeki kırışıkları kamufle edeceği için bu kesimi de denemelisiniz.

kahkul.jpg

KATLI KESİM MODELİ

Saçlarınızı katlı kestirerek daha hacimli görünmesine ve daha havalı görünmesini sağlayacaksınız. Böylece yüzünüzdeki kusurları kapatmış olacaksınız.

katli-kesim.jpg

KISA VE KATLI KESİM MODELİ

Kısa ve katlı kesimler birçok popüler olan kişilerin tercihi. Bu modelle fotoğraf çekilirken anında elinizle hemen saçınıza şekil verip pozunu rahatlıkla verebilirsiniz.

kisa-katli.jpg

DAĞINIK TOPUZ MODELİ

Dağınık topuzla önemli davetlere gidebileceğiniz gibi sizi hem sevimli hem de çekici gösterecektir.

topuz.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN