Bu Altın Yorumu İlk Kez Yapıldı! Altın Alacaklar ve Altını Olanlar Bu Uyarılar Kulağınıza Küpe Olsun

Bu Altın Yorumu İlk Kez Yapıldı! Altın Alacaklar ve Altını Olanlar Bu Uyarılar Kulağınıza Küpe Olsun

Altında ki hızla yükseliş devam ederken 15 Mart 2022 salı gününe yatırımcıyı sevindiren bir giriş yaptı. Para kurunda yaşanan iniş çıkışlar altını etkilerken, al-sat yapmak isteyenler içinse Türkiye Gazetesi Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel'den gram altın için rekor alarm uyarısı geldi. İşte altını olanları ilgilendirenler Batırel'den gram altın için yeni seviye...

Ekonomide yaşanan krizde dolar için 'Şakkadanak satarım' sözleriyle gündeme bomba gibi düşen Türkiye Gazetesi Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel'den bu sefer altın için çarpıcı açıklamalar geldi. Son zamanlarda yaptığı isabetli tahminlerle en çok arananlar arasında olan Batırel altınını al-sat yapmak isteyenler için önemli uyarılarda bulundu. Rusya-Ukrayna savaşında gram altının 1000 lirayı zorlayacağını söyleyen Batırel'den sonra gram altın 1000 lirayı zorlamaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken Altın düşer mi? Altın satmak için uygun zaman ne? Gram altın 1500 lira olur mu? sorularının cevaplarını Necmettin Batırel verdi. İşte Batırel'den milyonları ilgilendiren rekor tahmini yorum..

altin.jpg

ALTINDA KORKUTAN DÜŞÜŞ

Küçük yatırımcının vazgeçilmez yatırım araçlarından olan altın son dönemlerin en yüksek seviyelerini görmeye devam ediyor. Piyasalarda zirveyi dolardan sonra kimseye bırakmayan altın dünyada yaşanan küresel krizden etkilenen yatırım araçlarından biri. Rusya'nın Ukrayna işgaliyle dolarda yaşanan yükseliş altına da sıçradı. Gram altının fiyatı 2021 yılında çeyrek altın fiyatına denk geldi. İniş-çıkışlarla piyasada istikrarsız bir hava yaratan gram altın 15 Mart 2022 salı gününe düşüşle başladı.

BATIREL: GRAM ALTIN 1500 TL BANTLARINA ÇIKABİLİR!

necmettin.jpg

Gram altın hakkında yaptığı analizleri tutun Batırel, altın için yeni seviyeyi açıkladı. Başarılı tahminleriyle gündemde olan Batırel'in yeni fiyat tahminleri yastık altında birikim yapanları sevindirecek nitelikte. Gram altının 1000 lirayı bulacağını öngören Batırel'den yine isabetli bir analiz geldi. Birinci analizi tutan Batırel, gram altının Rusya-Ukrayna savaşına dikkat çekerek 1500 bantlarına çıkacağını duyurdu. Batırel, her ortamda zirvenin her zaman altında olduğunu vurgulayarak, altın satmak isteyenleri uyarı.

ALTINDAKİ İNİŞ-ÇIKIŞLAR KÜÇÜK YATIRIMCIYI KORKUTMAYA BAŞLADI

Dün kapanışı 14,81 ile kapatan dolar 15 Mart 2022 Salı gününe 14,82 ile merhaba dedi. Gram altın 14 Mart 2022 Pazartesi günün 927, 92 ile kapatırken güne düşüşle başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN