En Pasaklı Burçlar Belli Oldu! Bu Burçta Olanlar Pasaklılıkta Sınır Tanımıyor

En Pasaklı Burçlar Belli Oldu! Bu Burçta Olanlar Pasaklılıkta Sınır Tanımıyor

Hepimiz içim hijyen ve temizlik en önemli noktalardan biridir. Atalarımız boşuna dememiş 'Temizlik imadan gelir' diye. Ama bazıları var ki onlar için temizlik imkansız denecek kadar uzak. Hayatınızda Kova, Akrep ve Yay burcundan birileri varsa yanlarına giderken bir kap sabun ve su götürün. İşte dünyanın en pasaklı burçları...

'Aslan yattığı yerden belli olur!' işte temizliğe vurgu yapan yine en ideal atasözlerimizden biri. Ama bırakın yattığı yeri yüzünü bile yıkamaya mecali olmayan öyle burçlarımız var ki. Düşman başına! Şimdi size dünyanın en pasaklı burçlarını açıklıyoruz. Bu burçların pasaklılıklarını okuyunca kendinizi altın gibi hissedeceksiniz.

KOVA (20 OCAK-18 ŞUBAT)

PASAKLIKLARINI BİLİMSEL BİLE ANLATABİLİRLER

basliksiz-1.jpg

Neresinden tutsak elimizde kalan Kova burcu, çok güzel yemek yapmasına rağmen sadece yapım aşamasına odaklanan burçlarımızdan. Yani o yemek nasıl yapılıyor? Mutfak ne halde? gibi konularla pek ilgilenen burçlarımızdan değil. Her istediğini elde edecek güce sahip burçlar arasında olsada pasaklılık konusunda liderliği kimseye vereceğe benzemiyor. Son kullanma tarifi geçmiş peynir bile dolabındadır, bundan eminiz. Atmaz, satmaz temizlemez. Güçlü iletişim özelliklerinde dolayı ise pasaklılığı bile size bilimsel olarak anlatacak zeki burçlarımızdan biri. Aşırı sosyal olan Kovalar, gezmelerine ayıracakları vaktin 1 saatini hijyene ayırsalar dünyanın en pürü pak burçlarından olur. Kovasında su taşımak yerine bolca virüs taşımaktadırlar. Erkekleri özellikle evlilik konusunda en uzak durabileceğiniz kişiler arasında. O pasaklıkları arasında kızları tavlamaları da yine bilimsel teorilerine dayanabiliyor diyebiliriz. Yani 1 yıl önce kaybettiği sevgilisi bile dağınık evinden çıkabilir. Aşkım aslında bu virüs öldürmüyor, süründürüyor!

AKREP (24 EKİM-21 KASIM)

DÜNYANIN EN SİNSİ VE PASAKLI BURCU: ALLAH YAZDIYSA BOZSUN TARZINDA!

akrep.jpg

Aman Allah'ım CIA'ya soksanız anlının aklıya çıkabilecek burçlarımız arasında Akrep. Dışarda dünyanın en zeki ve uyanık burçları arasında gözüksede evi tam bir çöplük. Haftalarca mutfak tezgahında bekleyen bulaşıklar bulabilirsiniz. Akıl ve mantık çerçevesinde hareket eden Akrep burcu, her ne kadar su grubundan olsada o suyu temizlik yerine sadece içmeyi tercih edenlerden. İnsan zihnini en iyi anlayabilen Akrep, pasaklılığı hakkındaki düşünceleri daha kavrayamamışa benziyor. Sezgileri kuvvetli olmasından dolayı, hata yapma oranını da en aza indirebilmektedirler. Ama pasaklı bile olsalar siz siz olun bir Akrep'i düşman bellemeyin. Kinciler...Sokarlar...

YAY (22 KASIM-21 ARALIK)

YAYLARIN GERGİNLİKLERİ KİRLERİNDEN DOLAYI

yay.jpg

12 burç arasında en gergin burçlardan biri diyebiliriz. Ama bu gerginlikleri karakterden kaynaklı değil yüzlerindeki kirden kaynaklı! Bi ellerini yüzlerini yıkasalar yumuşacık bir burç olacaklar da... Şaka bir yana aslında dünyanın en pozitif insanları arasında bulunan Yayların pasaklıkları da çok göz önünde bulundurulmuyor. Nerede akşam orada sabahçı burçlarımız arasında yerini alan fazlasıyla sosyal olan burçlarımızdan. Genelde doğal takılan Yay burcu, doğallığı fazla abartmaktadırlar. Gelen dip boyaları buradan İran'a yol alır. Ama bize kalırsa bu kadar salmamaları. Özellikle 30 yaşından sonra bu çizgide yol alan Yaylar, ileride kilo sorunuyla da karşı karşıya gelebilirler. Hayat bu kadar doğallığı kaldırmayabilir.. Bizden söylemesi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN