Müge Anlı Çok Ağır Konuştu! Sen Almazsan Karına Başkası Hediye Alır Dedi! Stüdyo Buz Gibi Kesildi

Müge Anlı Çok Ağır Konuştu! Sen Almazsan Karına Başkası Hediye Alır Dedi! Stüdyo Buz Gibi Kesildi

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Müge Anlı, bu sefer açtı ağzını yumdu gözünü. Anlı, stüdyoya assolist eşini bulmak için gelen Mehmet Esen adlı konuğa sinirlenerek "Sen hediye almazsan komşun alır!" diyerek ağır konuştu. İşte programda yaşananlara dair tüm detaylar...

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cinayet ve kayıpları bulmaya devam ediyor. İlginç konuların ele alındığı programa bu hafta Assolist eşi tarafından dolandırıldığını iddia eden Mehmet Esen isimli şahıs katıldı. Herkesi ekrana kilitleyen olayda Müge Anlı'nın tepkisi ise şoke etkisi yarattı. Esen'in ilginç açıklamalarına karşın stüdyoda ki seyircinin gülmesine öfkelenen başarılı sunucu Müge Anlı, Mehmet Esen'e açtı ağzını yumdu gözünü. İşte... İzleyicide şoke etkisi yaratan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına dair ayrıntılar...

ASSOLİT AŞKI İÇİN 3 ÇOCUĞU VE EŞİNİ TERK ETTİ

muge-seyirci.jpg

Adana'da yaşayan 3 çocuk babası 39 yaşındaki Mehmet Esen, ilk eşini lise arkadaşı uğruna terk ederek bir ilişkiye başladı. Kısa süren bu ilişkiden sonra Esen tekrar ilk eşine döndü. Adeta iki kadın arasında mekik dokuyan Esen, tekrardan assolist olan sevgilisine dönerek nikah kıydı. Neslihan isimli assolist sevgili 16 günlük evliliğin ardından bir anda tüm eşyaları alarak evi terk etti. Eve döndüğünde evin boş olduğunu fark eden Esen, neye uğradığını şaşırdı. Soluğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında alan Esen, açıklamalarından dolayı Müge Anlı'nın da tepkisine neden oldu.

SEYİRCİLER GÜLDÜ MÜGE ÇILDIRDI

Esen, 16 günlük evliliği sırasında eşinin her istediğini aldığını belirtmesi üzerine, başarılı sunucu sinirlerine hakim olamayarak Esen'e tepki gösterdi. Esen'in assolist eşi tarafından dolandırıldığını ifade etmesiyle seyirci de gülmeye başladı. Stüdyoda seyircilerin gülmesi üzerine Anlı bir anda sinirlenerek, "Hanımlar gülüyor ama ben de tutamıyorum kendimi. Ben gerçekten sizleri anlayamıyorum. Bunları bir kadın olarak söylüyorum. Benim eşim çalışmasa tabii ki ben alacağım, kim alacak başka? Sen almazsan karına o zaman üst kat komşusu alır. Eşinin ihtiyaçlarını karşılayacaksın" diyerek tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN