Bill Gates doğum günü için Fethiye'de koy kapattı

Bill Gates doğum günü için Fethiye'de koy kapattı

Dünyanın en zenginlerinden Bill Gates, Fethiye'de koy kapatarak doğum günü kutladı. Kutlamaya Amazon'un ve Blue Origin'in kurucusu Jeff Bezos da katıldı.

Microsoft'un kurucusu ve dünyanın sayılı zenginlerinden Bill Gates, geçen çarşamba günü Muğla Fethiye'deki Büyük Boncuklu Koyu'nda bulunan Sea me Beatch'i kapattı.

Tatilini Ege de yapan Gates, Amazon'un ve Blue Origin'in kurucusu Jeff Bezos ile buluştu. Gökova'da bulunan Bezos, önce helikopterle Bill Gates'in haftalık 1 milyon 800 bin euroya kiraladığı, Fethiye açıklarında bulunan, 107 metrelik "Lana" isimli yatına geçti.

KUTLAMA 4 SAAT SÜRDÜ

Sabah'tan Erdoğan Cankuş'un haberine göre, 28 Ekim olan doğum gününü bir gün önceden kutlayan Gates, Bezos'un yanı sıra 50 de özel konuğu vardı. Yaklaşık 4 saat süren kutlamada misafirlere suşi ve pizzanın yanı sıra yörenin deniz ürünleri ikram edilirken, çok sayıda şampanya patlatıldı. Gates ve Bezos, kutlamanın ardından Lana'ya döndü. Bezos özel helikopterle Gökova'daki yatına giderken, Gates ise mega yatıyla Fethiye koylarında tatile devam etti.

KUTLAMA İÇİN ÖZEL ÖNLEMLER ALINDI

Kutlama için Fethiye'nin Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi, Kayaköy ve merkezde pek çok mekanı gezip araştırma yaptığı, daha sonrasında son zamanlardan ünlülerin sık tercih ettiği Sea Me Beach'e karar verildiği öğrenildi. Kutlama sürecinde, beach çalışanlarının telefonlarını kullanmalarına izin verilmediği, ayrıca Bill Gates'in korumalarının çevrede kuş uçurtmadıkları ve özel önlem aldıkları belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN