Boğa ve Yengeç burçları için harika bir gün! (27 Kasım burç yorumları)

Boğa ve Yengeç burçları için harika bir gün! (27 Kasım burç yorumları)

Boğa ve Yengeç burçları için hafta sonu harika başlayacak. Günlük burç yorumlarında dikkat çeken haberler var. Yengeçler birkaç gündür yeni tanıştığı birine ısınmaya başlıyor. Boğalara eğitim odaklı güzel haberler var. İşte Koç, Kova, Aslan, Terazi, Başak ve diğer burçların yorumları...

27 Kasım Cumartesi günü burç yorumlarında iki burca harika haberler var. Aslan burcunun bu Cumartesi alınganlığı üstünde. Balıklar olaylara farklı bir bakış açısı getirip normalde hiç almayacakları bir karara varabilir. İkizler bugün arkadaş ortamında ortaya çıkan bir sır yüzünden çoğunluğun değil dikkatleri üzerine çeken şahsın yanında saf tutacak. İşte diğer burçların bugünkü günlük burç yorumları..

burc-yorumlari.jpeg

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yeni bir işe yeni başlayanlar veya yeni bir ilişki içinde olanlar, bu değişikliklerden kaynaklanan mutlulukları yerini bunaltı dönemine bırakacak. Özellikle hayatlarında değişen şeyler konusunda oldukça gerçekçi olmayan yerliler bundan en çok etkilenenler olacak ve yeterince ayak uyduramayacaklar.

koc-burcu.jpg

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu, her türlü eğitim çabası ve sizi gerçekten önemli bilgilerle temasa geçiren her şey için harika bir gün.

boga-burcu.jpg

Bazı şeylerle ilgili olarak satır aralarını okuyor olabilirsiniz, ancak aynı zamanda gerçekten bazı yararlı ve doğru bilgilerin yanında durmanız gerekiyor, bu yüzden okumaya başlasanız iyi olur.

İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran)

Arkadaş çevrenizde bir tür kişisel sır ortaya çıkacak ve görünüşe göre çoğunluğun tarafını tutmayacaksınız ve aslında dikkat çeken kişinin yanında olacaksınız.

ikizler-burcu.jpg

Bu durum, o kişiye gerçekten yardımcı olmak adına gün için planlarınızı biraz değiştirmenizi gerektirebilir.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Birkaç gündür yeni tanıştığınız birine ısınmaya başlıyorsunuz. Bu, her türlü sanatsal proje için harika bir gün, bu yüzden aklında böyle bir şey varsa, her şeyi bir kenara bırakıp buna yönelmek en iyisi olabilir.

yengec-burcu.jpg

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Gerçekten kendinizi kontrol etmeye ve çok dürtüsel tepkiler vermemeye çalışıyor olsanız da, bu Cumartesi bunu başaracak gibi görünmüyorsunuz. Olayları fazla kişisel alıyor olabilirsiniz.

aslan-burcu.jpg

Bir arkadaşınız size pek de hoş gelmeyecek bir açıklama ile gelebilir ve bu yüzden arkadaşlığınızı bozmak üzeresiniz bile.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Cumartesi, evle ilgili bir takım planları olan herkes için faydalı olacak. Ailenin geri kalanını da dahil ediyor olabilirsiniz ve bu nedenle işler daha sorunsuz ilerliyor.

basak.jpg

Ayrıca yeni araçları veya ürünleri kullanmaya alışmanız gerekir ve bu ilk başta size beceriksiz olduğunuzu düşündürecek, ancak umutsuzluğa kapılmayın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Cumartesi, isteseniz de istemeseniz de bazı derin arzularınızla temasa geçmenizi sağlayacak. Kendinizden bile bazı şeyleri saklıyor olabilirsiniz.

terazi-burcu.jpg

Bugün kendini toparlama günüdür ve öyle görünüyor ki, zararsız düşünceler olarak başlayacak olan şey, zaman geçtikçe daha büyük bir şeye dönüşecek.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Yapmadığınız ve katılımınızın aslında asgari düzeyde olduğu bir şey için kendinizi suçlu hissediyorsunuz.

akrep-burcu.jpg

Bu nedenle, bu Cumartesi başka biri için çalışacak ve bir karışıklığı çözmeye yardım edeceksiniz. Öğleden sonra bahanelerinizden şüphe etmeye başlayabilirsiniz, ancak bunun için çok geç olacak.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu, fikirlerinizi ortaya çıkarmak için gerçekten en iyi zaman değil. Biraz itidalli kalırsanız, başarabileceklerinize şaşıracaksınız.

yay-burcu.jpg

Bu çabaları onları gerçekten belirli bir yere götürmese de, bazı yerliler bu günlerde oldukça araştırmacı ve meraklılar.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Etrafınızdaki insanlarla ciddi konuşmalar yapmaya çalışıyorsunuz ve görünüşe göre yapıcı bir şeyler çıkabilir.

oglak-burcu.jpg

Dışarıda olan yerliler, tanıdıkları insanlarla buluşmaktan ya da sadece yeni insanlarla tanışmaktan faydalanacaklar. Bu cumartesi açık ama ciddi olmalısınız.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün birinin aşk çabalarını çok ciddiye almayacaksınız. Ciddiye almadığınız şey bir arkadaşınızın aşk hikayesi de olabilir, size yönelik bir ilgi de olabilir.

kova.jpg

Arzularınız, gerçek düşüncelerinizle uyuşmuyor ve siz boyunuzun ölçüsünü alana kadar sizde fazla bir değişiklik olmayacak.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Görünüşe göre bu Cumartesi olaylara farklı bir bakış açısı getiriyorsunuz ve bu sizi normalde almayacağınız bir karara götürecek.

balik-burcu.jpg

Bir şeyleri tamamen değiştiriyor ve kişisel bir tıkanıklığı aşıyor olabilirsiniz veya sadece bir süredir hayatımızda eksik olan bir şeyi telafi etmeye çalışıyor olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN