Çocuklu anne babalara devletten yardım eli uzatıldı! 650 TL yardım parası için e-Devlet'ten başvuran PTT'den parasını alacak!

Çocuklu anne babalara devletten yardım eli uzatıldı! 650 TL yardım parası için e-Devlet'ten başvuran PTT'den parasını alacak!

Aralık ayının gelmesi ile birlikte çocuklu ailelere yapılan yardımlar araştırılmaya başlandı. Başvurularının e-Devlet üzerinden başlaması ile birlikte aileler yardımları araştırmaya devam ediyor. Yardımların ne kadar olduğu da araştırmalar arasında yerini alıyor.

Ocak ayının gelmesine kısa bir süre kala anne ve çocuk yardımlarından faydalananlar araştırmalarına hız verdi. Çocuklu anne – babalara 350 – 650 TL arasında yardım verileceği açıklandı.

çocuklu ailelere yardım

Aile Destek Programı kapsamında alınan Çocuk Destek Bileşeni aralık ayında yeniden gündeme geldi. Dar gelirli aileler için çocuklara verilen yardımlar merak konusu olmaya devam ediyor.

YARDIMLARIN SAYISI ARTIYOR

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında Çocuk Destek Bileşeni adı altında yapılan yardımlar yeni programlara dahil edildi. Sosyal yardımları alan ve kullanan aileler için ek olarak 350 – 650 TL arasında yardım yapılacağı belirtildi. Çocuk Destek Bileşenleri her ayın 8’inde yapılmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN