İş arayanlar dikkat, müjde geldi! KPSS, tecrübe şartı yok! İŞKUR personel alımı maratonunu başlattı: En az 9250 TL maaş

İş arayanlar dikkat, müjde geldi! KPSS, tecrübe şartı yok! İŞKUR personel alımı maratonunu başlattı: En az 9250 TL maaş

İş arayışında olan vatandaşları sevindirecek gelişme yaşandı! İŞKUR iş arayan vatandaşları ilgilendiren yeni personel ilanını yayımladı. İşte, KPSS şartı aranmayan yeni İŞKUR iş ilanı...

Yeni işe girmek isteyenler için alım açan İŞKUR KPSS şartı olmadan binlerce personel alacak. 100 bini aşkın personel alımı yapacak İŞKUR başvuru detaylarını da açıkladı.

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların:

- T.C vatandaşı olması

- 18 yaşından büyük olması

- Affa uğrasa bile Devletin güvenliğine karşı suç, anayasal düzen ile düzenin işleyişine karşı suç, milli savunmaya karşı suç, Devlet sırlarına karşı suç ile casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suç kaynaklı mal varlığı değerlerini aklama ya da kaçakçılık suçları nedeniyle mahkum olunmaması,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Minimum ilköğretim mezunu olması,

- Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almıyor olmak gibi şartları taşıması gerekiyor.

Yukarıda belirtilen şartları taşımadığı tespit edilen adayların başvuruları yapılan inceleme sonrasında kabul edilmeyecektir.

işkur personel alımı

EN AZ 9250 TL MAAŞ ALACAKLAR

İŞKUR'un paylaştığı yeni ilan kapsamında başvurusu kabul edilen adayların maaşı iş pozisyonuna göre değişecek. Ancak verilecek en düşük ücret 9.250 TL olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN