İzmir'de yaşayanlar dikkat! 3 Temmuz tarihine kadar para ödemeyeceksiniz: duyuru yapıldı

İzmir'de yaşayanlar dikkat! 3 Temmuz tarihine kadar para ödemeyeceksiniz: duyuru yapıldı

İZBAN'a binmek isteyenlere müjde! O tarihte ücretsiz olacak. İşte detaylar...

9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince İZBAN'a binmek isteyen vatandaşlara ücretsiz seyahat imkanı sunulacaktır. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karar doğrultusunda, yapişlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü de ücretsiz olacaktır. Ücretsiz kullanım, 24 Haziran gece yarısında başlayacak ve 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar devam edecektir.

izbanAyrıca, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü de ücretsiz olacaktır. Bu ücretsiz kullanım imkanı, yapişlet-devret projeleri dışında kalan otoyolları ve köprüleri kapsayacaktır.

Ücretsiz kullanım, 24 Haziran gece yarısında başlayacak ve 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar devam edecektir. Bu süre boyunca, İZBAN ve belirtilen otoyollar ile köprüleri ücretsiz bir şekilde kullanabileceksiniz. Bu uygulama, vatandaşların Kurban Bayramı tatilinde seyahatlerini kolaylaştırmayı ve maliyetlerini azaltmayı amaçlamaktadır. Ücretsiz seyahat imkanı sayesinde, vatandaşlar sevdiklerini ziyaret etmek, tatil yapmak veya bayram kutlamalarını yapmak için daha fazla hareket özgürlüğüne sahip olacaklardır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN