Kimler Fenerbahçe kongre üyesi olabilir? Fenerbahçe kongre üyesi olma şartları

Kimler Fenerbahçe kongre üyesi olabilir? Fenerbahçe kongre üyesi olma şartları

Taraftarlar tuttukları takımın kadrolarında bulunmak istiyor. Peki Fenerbahçe'nin kongre üyesi olmak mümkün müdür? Tüm detaylar haberimizde.

Tuttuğu takıma üye olmak isteyen vatandaşlar merakla şartları araştırmaya devam ediyor. En çok merak edilen takımlardan biri olan Fenerbahçe kongresine üye nasıl olunur? Fenerbahçe kongre üyeliği şartları nedir? Fenerbahçe kongre üyesi olma ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

FENERBAHÇA KONGRE ÜYESİ OLMAK

Fenerbahçe kongre üyesi olunduktan sonra aidat ödemeleri ve seçimde söz hakkı kazanmak gibi avantajlar taraftarlar tarafından elde edilir. Tutulan takıma üye olmanın en büyük katkılarından biri de kulübe destek olmaktır. Fenerbahçe kongre üyeliği 2 şartta gerçekleşir. Birincisi standart üyelik olarak bilinen üyeliktir ve bu tipe üye olan taraftarlar seçimde söz sahibi olamaz. Bu kişiler maddi olarak tuttukları takımı desteklemiş olurlar. 

Fenerium Kongre Üyesi Olma Şartları

Fenerbahçe'nin seçimlerinde söz sahibi olunacak üyelik de temsilci üyelik olarak bilinmektedir. Temsilci üyeler seçim haklarını kullanmak için giriş ücretinin hepsini ödemek zorundadır. Temsilci üye olmak isteyen kişiler bir dilekçe ve form doldurmalı, 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve adli sicil belgesi ile birlikte Kulüp Merkezine, Kulüp şubelerine ve Fenerium mağazalarına müracaat etmelidir. Temsilci üye olmak isteyen kişilerin ödemesi gereken tutar 2 bin TL olarak belirlenmiştir. Bu ücreti yine kulübe, şubelere, mağazalara yapılmaktadır. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN