Kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün müdür, nasıl olunur? Kira öder gibi ev sahibi olmanın yolları

Kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün müdür, nasıl olunur? Kira öder gibi ev sahibi olmanın yolları

Özellikle büyük şehirlerdeki kira artışları vatandaşı ev sahibi olmaya itiyor. Peki, kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün mü, nasıl olunur? İşte detaylar...

Son zamanlarda kira fiyatlarındaki artış vatandaşları ev sahibi olmaya artıyor. Birçok vatandaş ise kolaylıkla ev sahibi olmak için kira öder gibi ev sahibi olmanın yollarını arıyor.

KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLMAK MÜMKÜN MÜ?

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlerin kesinlikle bir banka kredisine başvurması gerekiyor. Ancak banka yüzde 75 oranında kredi sağladığı için yüzde 25'lik nakitinizin olması da şarttır.

Burada önemli olan her sene ev kiranızın aylık kredi ödemenizden daha çok artacağıdır. Yani, her ay ev kirası ödemektense kendi evinizi alarak onun kredisini ödemeniz sizin için daha karlı olacaktır.

 kira öder gibi ev sahibi olmak

FAİZSİZ KREDİ ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLMAK MÜMKÜN MÜ?

Faizsiz bir şekilde kendi evinizi almak istiyorsanız özellikle büyük şehirlerde yer alan TOKİ ya da benzeri şirketlerin ev kampanyalarına katılabilirsiniz. Söz konusu kampanyaların çoğu faiz uygulamamaktadır. Bazılarının faizleri ise kredi faizlerine göre daha azdır. Bu kampanyaları düzenli şekilde takip ederek ev sahibi olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN