Kural yok, şart yok! Başvuran emekliler bir taşla iki kuş vuracak 11 bin TL para alacak

Kural yok, şart yok! Başvuran emekliler bir taşla iki kuş vuracak 11 bin TL para alacak

Emeklilere yönelik banka promosyonlarının yenilenmesi Aralık ayından itibaren devam ediyor. En son kampanya duyurusu Fibabanka'dan geldi. Banka ne kadar ödeme yapacağına değindi. Fibabanka emekli promosyonu ne kadar? sorusu ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Özel bankalarda promosyon yarışması devam ederken, Fibabanka son kampanyasını yayınladı. Banka 1 Aralık'ta yürürlüğe girecek rakamı açıkladı ve şu açıklamaya yer verdi:

Emekli maaşını Fibabanka'ya devreden emekli kazanacak! Emekli maaşınızı hemen Fibabanka'ya aktarın, 5.000 TL'ye kadar nakit kazanın.

Fibabanka'da emekli maaşı başvurularımız her zaman hazır! 3 yıl boyunca bankamız aracılığıyla emekli maaşı almayı taahhüt ederseniz, finansal emeklilik kampanyası ile 5000 TL'ye kadar kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli maaşınızı Fibabanka şubeleri ve ATM'leri ile Türkiye'deki tüm İş Bankası ATM'lerinden ücret ödemeden kolayca çekebilirsiniz.

Emeklilere indirimler bununla da bitmiyor! Bankaya özel indirimli fiyat ve pratik ürünler emeklilerimizi bekliyor. Emekliler, başta Fibabanka ofisleri olmak üzere tüm kanallarda bankacılık işlemlerinden hesap işletim ücreti ödememekte ve kendilerine özel özel kredi ve mevduat faiz oranları uygulanmaktadır.

01.11.2022 tarihinden itibaren sizlerin ve iş arkadaşlarınızın karşı karşıya olduğu riskleri en aza indirmek için evinizden çıkmadan 444 88 88 numaralı telefon bankasını arayarak emekli maaşınızı yenileyebileceğinizi bildirmek isteriz. SGK emekli maaşınızı bankamızdan alıyorsanız, mevcut emeklilik ödeneği yükümlülüğünüz sona ermişse veya sona ermek üzereyse, 444 88 88 numaralı telefondan bankamıza talep yükümlülüğünüzün uzatılması için talep gönderebilirsiniz.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile imzalanan sözleşmeye göre bankamızdan emekli maaşı almak isteyen SGK emeklilerimiz emekli maaşı almayı taahhüt etmeleri halinde promosyon alma hakları bulunmaktadır.

Maaş tutarına göre yapılacak promosyon ödemeleri şu şekildedir:

3500 Türk Lirasına (3500 Türk Lirası hariç) kadar olan emekliler için 3000 Türk Lirası,

3500 - 7500 Türk Lirası (7500 Türk Lirası hariç) arasında olan emekliler için 3500 Türk Lirası,

7500 - 10000 Türk Lirası (10000 Türk Lirası hariç) arasında olan emekliler için 4500 Türk Lirası

10000 Türk Lirası ve daha fazla olan emekliler için 5000 Türk Lirası.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN