Müge Anlı Yasemin Salman bulundu mu? Müge Anlı Nurettin Aslan yakalandı mı?

Müge Anlı Yasemin Salman bulundu mu? Müge Anlı Nurettin Aslan yakalandı mı?

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 15 yaşındaki Yasemin Salman aranıyordu. Peki Yasemin Salman bulundu mu? Tüm detaylar haberimizde.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan bir anne 15 yaşındaki kızını 48 yaşındaki Nurettin Aslan'ın alıkoyduğunu söylemişti. Günlerdir aranan Yasemin Salman bulundu mu? Yasemin Salman'ı kaçıran Nurettin Aslan tutuklandı mı? Yasemin Salman olayı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YASEMİN SALMAN OLAYI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geçtiğimiz hafta bir anne katılarak 15 yaşındaki kızından 23 gündür haber alamadığını ve 48 yaşındaki Nurettin Aslan'ın kızını kaçırdığını söyledi. Günlerdir aranan Yasemin Salman ile ilgili Nurettin Aslan'la röportaj yapıldı. Nurettin Aslan, Yasemin Salman'ın yanında olmadığını iddia ederken dün sabah programa 15 yaşındaki genç kızın arkadaşlarından bir fotoğraf gönderildi. Nurettin Aslan'ın Yasemin Salman ile bir ilişki yaşamadığını iddia etmesi üzerine programda yayınlanan fotoğraf gündeme oturdu. Yayınlanan fotoğrafın ardından polis ekipleri Nurettin Aslan'ı canlı yayında tutukladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Yasemin Salman Bulundu Mu

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YASEMİN SALMAN BULUNDU MU

19 Eylül günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dün sabah dün 48 yaşındaki Nurettin Aslan, 15 yaşındaki Yasemin Salman'ın yanında olmadığını söylese de polis ekipleri tarafından tutuklandıktan sonra Yasemin Salman ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN