Nejat İşler SOL Parti üyesi oldu

Nejat İşler SOL Parti üyesi oldu

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nejat İşler, SOL Parti'ye üye oldu. İşler, imza töreninde “Örgütlenmekten korkmayın; şimdi tam zamanı” mesajı verdi.

Ünlü oyuncu Nejat İşler, SOL Parti'ye üye oldu. İşler, Nejat İşler'in üyelik imza törenine SOL Parti PM Üyeleri Bülent Forta ve Alper Taş, İl Başkanı Leyla Koç Üzüm katıldı. Nejat İşler, imzasını atarken, “Fikirlerini merak ettiğim insanlarla daha fazla vakit geçirmek için buraya geldim. Örgütlenmekten korkmayın; şimdi tam zamanı.” diye konuştu.

SOL Parti PM Üyesi Alper Taş İşler'in üyeliği hakkında “Nejat İşler duruşu, bakışıyla yüreği bizimle olan bir arkadaşımız. Aradı, ‘Yoldaşlık edelim’ dedi bu süreçte. Yoldaşlığı bizim için kıymetli.” dedi.

Nejat İşler’in SOL Parti’ye üye olmasının topluma örgütlenme çağrısı niteliği taşıdığını söyleyen Taş, "Çünkü örgütlenmekten, umuttan başka sermayemiz yok. Ancak örgütlenebilirsek bu siyasal İslamcı, paracı, mülkiyetçi, doğayı sömüren düzeni yenebiliriz” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN