O il için Valilikten uyarı geldi: Yıldım, sel, sağanak hepsi birden geliyor! Evden sakın çıkmayın

O il için Valilikten uyarı geldi: Yıldım, sel, sağanak hepsi birden geliyor! Evden sakın çıkmayın

Ankara Valiliği'nden uyarı geldi. Türkiye yağışların etkisi altına girerken Antalya ve Aydın'da yaşanan sel ve su baskınlarından sonra şimdi de Ankara valiliği vatandaşları uyardı. Yarın Ankara'da sağanak yağışların etkili olacağını söyleyen Ankara Valiliği sel ve su baskınlarına karşı tüm vatandaşları uyardı.

Türkiye sağanak yağışların etkisi altına girdi. Şehirlerde sel ve su baskınları yaşanırken valiliklerden de uyarılar peş peşe geliyor.Ankara Valiliği bütün Ankaralıları uyardı.

VALİLİKTEN DIŞARI ÇIKMAYIN UYARISI

Ankara Valiliği bütün Ankaralıları uyardı. Ankara valiliği Ankara'nın kuzey ve batısında kuvvetli yağışların etkili olacağını söylerken ulaşımda aksamalar yaşanabileceği de belirtildi. Şehirde yaşanacak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması çağrısında bulunan Valilik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Son meteorolojik değerlendirmelere göre, yarın Ankara'nın kuzey ve batısında kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır"

Ankara Valiliği Uyardı

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN