Stefan Kuntz ne küfür etti, ne dedi? Stefan Kuntz Türkçe küfrü

Stefan Kuntz ne küfür etti, ne dedi? Stefan Kuntz Türkçe küfrü

Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un küfür etmesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Stefan Kuntz neden küfür etti? Tüm detaylar haberimizde.

Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz maç sonrası değerlendirme yaparken küfür etti. O anlar sosyal medyanın gündemine otururken insanlar Türkçe konuşmak isterken yanlışlıkla küfür ettiğini söyledi. O konuşmanın tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

STEFAN KUNTZ AÇIKLAMA YAPARKEN KÜFÜR ETTİ

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz maç sonrası değerlendirme yaptığı esnada yanlışlıkla küfür etti. Stefan Kuntz 3 karşılaşma, 12 gol, gayet iyi durumdayız açıklamalarına devam ederken yanlışlıkla sözlerine küfürle devam etti, hatasını anlayan Stefan Kuntz bu anların yayınlanmamasını istedi ancak sosyal medya gündemine çoktan oturdu. 

Stefan Kuntz Neden Küfür etti

Stefan Kuntz Lüksemburg maçından sonra maç değerlendirmesi yaparken zor bir maç olduğunu, bu takımın en zor rakip olduğunu düşündüklerini ancak maç içinde farklı bir tablo gördüklerini, zorlansalar da isimleri farklı değerlendirdiklerini belirtti. Kuntz İzmir'de görüşürüz demek isterken tam telaffuz edemediği için sinirlendi ve ağzından 'F..ck' kelimesi çıktı. Stefan Kuntz o anların yayınlanmamasını ve kesilmesini istese de görüntüler çoktan sosyal medyanın gündemine oturdu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN