Ziraat Bankası Bank kart sahipleri yaşadı! Toplamda 150 TL hediye edilecek! Acele edin son gün 31 Aralık

Ziraat Bankası Bank kart sahipleri yaşadı! Toplamda 150 TL hediye edilecek! Acele edin son gün 31 Aralık

2022 yılında kampanyalara doymayan Ziraat Bankası Aralık ayına özel yeni bir kampanyaya daha imza attı. Yeni kampanya kapsamında 31 Aralık tarihine dek bankkart ile market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üyesi olan iş yerlerinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzerindeki alışverişlerde 25 TL toplam 150 TL bankkart lira hediye edilecek. İşte, kampanyayla ilgili detaylar...

Ziraat Bank müşterilerine özel yeni kampanya kapsamında 31 Aralık tarihine dek bankkart ile market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üyesi olan iş yerlerinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzerindeki alışverişlerde 25 TL toplam 150 TL bankkart lira hediye edilecek.

TOPLAM 150 TL KAZANMA İMKANI!

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üyesi olan işyerleri ile Bankkart POS'tan yapılması gerekirken, aynı günde aynı iş yerinden gerçekleştirilen işlemlerde yalnızca ilk işlem kampanya dahilinde olacaktır. Ayrıca e-Ticaret işlemleri kampanya kapsamında yer almayacaktır.

Her müşterinin kampanyadan kazanabileceği maksimum tutar 150 TL olacaktır. Bankkart Başak, Bankkart Business ile Bankkart Ücretsiz ürünleriyle yapılan alışverişler de kampanyadan sayılmayacaktır.

ziraat bank bankkart kampanyası

BANKKART KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya detaylarıyla ilgili açıklama yapan banka şu bilgileri aktardı:

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir. Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN