Kandil’in ‘iyi teröristleri’ni koruyun yoksa Selahattin üzülür

7 Haziran seçimleri öncesinden bu yana, özellikle Kemalist, solcu-ulusalcı, liberal ve taze PKK hayranı paralel kalemler PKK'nın son yıllarda yetiştirdiği en parlak pop satarlarından birisi olan Selahattin Demirtaş'ı üzecek en küçük eleştirilere karşı cansiperane bir mücadele veriyorlar. Öyle ki rüzgarda üşütüp grip olur diye ödleri kopuyor.

Bence de Selahattin'i üzmemeliler, yoksa PKK çok darılır. Üstelik şu günlerde Selahattin'in her zamankinden çok daha şefkate ihtiyacı var. Hele de Suruç'ta kalleşçe katledilen gençlerin bedenleri üzerinden PKK'ya sempati toplamaya çalıştığı şu günlerde...

Haklarını yememek lazım, özellikle malum medya merkezinin etrafında konuşlanan ve PKK terör örgütünün etrafında bir şefkat halesi oluşturan arkadaşlar görevlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Ama Selahattin'in Kandil'deki itibarının pırıltılı bir seviyeye yükselmesi için daha fazlasını yapmaları gerekiyor.

Zira PKK'nın otuz yıldır işlediği cinayetleri temize çekmek öyle sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. İşte tam da bu yüzden PKK'nın medyadaki 'temizlik mangaları', her gün yeni yalanlar bulmak, Suruç'ta Türkiye halkının yüreğini yakan o büyük acıyı da kullanarak PKK terör örgütüne güzelleme yapmanın tam zamanıdır!

Ha gayret... Biliyorum arkadaşlar PKK’nın otuz yıldır bıraktığı kan izlerini temizlemek için büyük gayretler sarfettiler. Hala da canla başla çalışıyorlar. Mesela Suruç katliamının olduğu gün PKK'nın Adıyaman’da bir askeri şehit etmesini bu Kemalist, liberal, solcu ve mahremiyetlere tecavüz örgütünün değerli kalemleri zinhar görmediler, duymadılar.

İşte böyle yapmanız gerekiyor, PKK’ya yaranmak için güzel hareketler bunlar... Ama PKK nöbetiniz henüz bitmedi. Özellikle de Selahattin’in patronları nezdindeki rütbesinin yükselmesi için şeytanın bile aklına gelmeyecek yeni formüller üretmeniz gerekiyor. Bunun için size çok önemli bir tüyo verebilirim; paralel medyanın deneyimli kalemleri şu günlerde cemaatin kalbini PKK’ya ısındırabilmek için neler yaptığına dikkatlice bakın, daha neler yapmanız gerektiğini anlarsınız.

Malum Suruç’tan sonra Selahattin ve medyadaki arkadaşlarını memnun etmek için sadece “IŞİD lanet bir terör örgütüdür” demek yeterli değil, aynı zamanda Kandil’dekilerin ne kadar makbul ve “İyi teröristler” olduklarını da söylemeniz gerekiyor.

Bu da yeterli değil, Diyarbakır’da yatağında iki polisi kafalarından vurarak şehit eden ve son olarak yine Diyarbakır’da bir polisi daha pusu kurarak katleden PKK’lı canilerin de ‘iyi çocuklar’ olduğunu öncelikle yüksek sesle söylemeniz gerekiyor. Eğer bunu yapamıyorsanız en azından PKK’nın cinayetlerini görmezden gelerek sessizce köşeden kaybolmanız gerekir. PKK’ya bu kadarcık olsun bir sempatiniz yoksa, çok açık siz IŞİD’çisiniz demektir!

An itibariyle Selahattin’i üşütmemek ve de Kandil’i üzmemek için gazetelerini, televizyonlarını ve kalemlerini siper eden arkadaşlara küçük bir hatırlatma; eğer PKK’nın azgınlığı bu haliyle sürer ve şehitler gelmeye devam ederse korkarım siz o gazetelerinizden çıkıp sokakta halkın arasında biraz zor dolaşırsınız...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.