Yazlık tadında villa hayatı 1.5 milyon TL

Yazlık tadında villa hayatı 1.5 milyon TL

İzmir’in Menemen ilçesindeki Villarima Kaleköy projesi tamamlandı. Yazlık tadında villa hayatı vadeden projede fiyatlar 1.5 milyon TL’den başlıyor. 150 adet villa tipli konutun yer aldığı projede ilk anahtar teslimi Mart 2021 olarak belirlendi.

DENİZHAN ERKOÇ | KARAR

İzmir’in Menemen ilçesindeki Villarima Kaleköy projesi villa yaşantısı sunuyor. Rimay İnşaat tarafından inşa edilen projede avantajlı satış dönemi başladı. 150 adet villa tipli konuttan oluşan Villarima Kaleköy, 31 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Müstakil villalar, ikiz villalar, özel teras ve bağımsız girişleri olan 2 veya 3 katlı villalar 3+1 ve 4+1 tipli olarak tasarlandı. Projenin bitişiğinde 45 bin metrekarelik park alanı ve yetişkin ağaçlardan oluşan koruluk bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 3+1 villalarda 134 ile 144 metrekare arasında, 4+1 villalarda 164 ile 226 metrekare arasında tasarlanıyor. Villarima Kaleköy’de yer alan 12 adet müstakil villanın teslimleri 2021 yılında başlayacak. Kalan konutların ise 2022 yılında teslim edilmesi hedefleniyor. 

Projede 3+1 konut fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den, 4+1 konut fiyatları 1 milyon 700 bin TL’den başlıyor. Banka kredisi kullanımına uygun durumda olan konutlar için yüzde 20 peşinat kalan tutar için vade seçenekleri sunuluyor. 

Rimay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cem Şişman, İzmir depreminin ardından bahçeli müstakil konutlara talep yoğunluğundan dolayı erken teslim için harekete geçtiklerini söyledi. Şişman, pandeminin değiştirdiği yaşam anlayışı ile birlikte satın alma önceliklerinde de farklılıklar oluştuğunu hatırlattı: “Biz bu beklentiye cevap vermek adına Villarima projemizde yeni normale uygun sosyal alanlar inşa ediyoruz. Her hane için kendine ait bir bahçe, sadece hane halkının kullanacağı girişler oluşturduk. Homeofis olarak kullanılabilecek alanlar ile site sakinlerine çalışma alanları yarattık. Hızlı şehirleşmenin sonucu olarak, doğaya duyulan bir özlem var. Villarima’nın da geniş bahçeleri ve peyzaj alanları olması ile birlikte bulunduğu mahallenin %85 in yeşil alandan oluşuyor.”

Artan talep nedeniyle planlanan tarihten önce satışa çıkan Villarima Kaleköy’de ilk teslim Mart 2021’de yapılacak. Hemen tapu fırsatı sunduklarını belirten Şişman; “Güzel İzmir’e yakışan çok güzel bir proje inşa ediyoruz. Ege’ye has ağaçlar ve bitkilerle süslenen projemiz İzmir’in yanı başında yaz-kış yaşanabilecek bir merkez olacak. İzmir’in değer kazanan semtlerinden Villakent’te; Ege ve Akdeniz’in tarihi güzelliklerini modern mimariyle birleştirdik. Bütün evler güneye bakıyor. Kalitesi, konumu ve konforuna göre daha makul, ulaşılabilir bir fiyat politikası izledik.” dedi.

HEM YAZ HEM KIŞ İÇİN UYGUN

Menemen Villa Kent bölgesinde kurulan Villarima Kaleköy projesi; Eski Foça’ya 23 kilometre, Mavişehir’e 22 kilometre, Kuzey Çevre Otoyolu’11 kilometre, Katip Çelebi Üniversitesi’ne 16 kilometre, Şehir Hastanesi’ne 30 kilometre, Ege Üniversitesi’ne 38 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Hem yaz hem de kış aylarında yaşam sürmeye uygun şekilde tasarlanan projenin yaşam alanında yatırımcıların her türlü isteği karşılanıyor. Market, fırın, manav, eczane, restoran gibi olanakların sağlandığı projede aynı zamanda futbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, jogging parkuru, spor salonu, piknik bahçeleri gibi sosyal donatılar bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN