Yunan sahil güvenlik botuyla Türk balıkçı teknesi çarpıştı

Yunan sahil güvenlik botuyla Türk balıkçı teknesi çarpıştı

Yunan sahil güvenlik botu Türk balıkçı teknesine çarptı.

Yunan sahil güvenlik botunun, Ege Denizi'nde müdahale ettiği Türk balıkçı teknesiyle çarpıştığı belirtildi. Yunan botunda hafif hasar oluştuğu kaydedildi.

YUNAN SULARINA GİRDİ İDDİASI

Yunanistan'ın İstanköy Adası'nda (Kos) yayın yapan 'www.vimatisko.gr' adlı haber sitesi, Aydın'ın Didim İlçesi karşısındaki Bulamaç (Farmakonisi) Adası ile Didim arasındaki avlanan Türk balıkçı teknesinin Yunan sularına girdiğini iddia etti. Yunan sahil güvenlik botu tarafından bu yüzden müdahale edildiği belirtti.

HAFİF HASAR VAR

Yunan botunun, çekerek Bulamaç Adası'na götürmeye çalıştığı Türk balıkçı teknesiyle çarpıştığı ifade edildi. Botta hafif hasar meydana geldiği belirtildi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmelerin sonunda Türk balıkçının bırakıldığı, Didim yakınlarına döndüğü kaydedildi. Balıkçı teknesinin ismi ise açıklanmadı.

MUĞLA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN