Zoom EBA nasıl kullanılır? Türkçe'ye nasıl çevrilir? (Zoom iPhone Android indirme linki)

Zoom EBA nasıl kullanılır? Türkçe'ye nasıl çevrilir? (Zoom iPhone Android indirme linki)

Online toplantı ve görüntülü görüşme uygulaması Zoom, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) aracılığıyla uzaktan eğitim alan öğrenciler tarafından yoğun şekilde kullanılıyor. 'Zoom nasıl indirilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte, 'Zoom indir' bilgileri...

'Zoom uygulaması nasıl indirilir, ücretli mi?', 'Zoom EBA nasıl kullanılır?', 'Zoom uygulaması nasıl Türkçe'ye çevrilir?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Yüz yüze eğitimin başlamasına karşın birçok veli, çocuklarını okula göndermeyip Eğitim Bilişim Ağı (EBA) aracılığıyla uzaktan eğitimi tercih ettiği. 'Zoom' adlı online toplantı ve görüntülü görüşme uygulaması, bu süreçte en çok kullanılan mobil uygulama oldu. İşte, 'Zoom iPhone Android indirme linki'...

ZOOM ÜCRETLİ Mİ?

Zoom, öğretmenler ve öğrenciler tarafından uzaktan eğitim için sıklıkla kullanılıyor. Ücretsiz olarak indirilen Zoom ile toplu uzaktan eğitim yapmak mümkün hale geliyor. Yeni eğitim öğretim döneminde güncellenene uygulama ile Eğitim Bilişim Ağı (EBA) canlı ders takibi yapılabiliyor.

ZOOM NASIL İNDİRİLİR?

Telefon, bilgisayar ve tablet üzerinden rahatlıkla kullanılabilen Zoom uygulamasını telefona indirmek için Google Play Store veya Apple Store uygulaması kullanılabilir. Uygulama ücretsiz kullanılabiliyorken daha geniş etkinliklerde ücret ödenmesi gerekiyor.

ZOOM UYGULAMASI iPHONE İNDİR

ZOOM UYGULAMASI ANDROID İNDİR

ZOOM EBA NASIL KULLANILIR?

Öğrenci, veli veya öğretmenler, Zoom uygulamasını bilgisayara indirdikten sonra ana menüde bulunan ifadeler alanından 'Online ders yapmak için tıkla, Yeni bir online derse katılma, Ders planlama' gibi seçeneklerle uzaktan eğitme katılabilir. 'New Meeting' seçeneği aracılığı ile de öğretmenler yeni online dersi başlatabilir. Yeni derse katılmak isteyen öğrenciler de ''Join'' seçeneği ile katılım sağlayabilir.

ZOOM UYGULAMASI NASIL TÜRKÇEYE ÇEVRİLİR?

Zoom'a bilgisayaradan giriş yaptıktan sonra, sağ alt köşede yer alan simgeden Zoom simgesi tercih edilir. Açılan menüde bulunan 'Switch Languages' üzerine gelinir ve menüden istenilen dil seçilir. Zoom otomatik olarak seçilen dili uygulayacaktır. Zoom uygulamasında Türkçe dil seçeneği olmadığından dili Türkçeye çevirmek mümkün değildir.

ZOOM NEDİR?

21 Nisan 2011 tarihinde kurulan ve California'da bulunan Amerikan iletişim teknolojisi şirketi olan Zoom, görüntülü telefon ve çevrimiçi sohbet hizmetleri sağlar ve telekonferans, uzaktan çalışma, uzaktan eğitim ve sosyal ilişkiler için kullanılır.2020'nin başlarından itibaren, Zoom'un yazılımı, koronavirüs (corona virüsü) salgın hastalığı nedeniyle alınan karantina önlemlerinin ardından kullanımı ivmelenerek yükseldi. Zoom'un işgücünün büyük bir kısmım Çin'de bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN