2018 Survivor Gönüllüler'den Marcus kimdir? İşte Survivor Marcus hayatı

2018 Survivor Gönüllüler'den Marcus kimdir? İşte Survivor Marcus hayatı

Yayınlandığı ilk günden beri yarışmacıları herkesin odak noktası haline gelen Survivor 2018’de de bomba gibi geliyor. 2018 Survivor Gönüllüler'den Marcus gönüllüler kadrosuna dahil oldu. Peki 2018 Survivor Marcus kimdir? 2018 Survivor Marcus hayatı ve yaşı… Sizler için 2018 Survivor Marcus kimdir, yaşı kaçtır ve diğer detayları derledik. İşte 2018 Survivor Marcus hakkında bilinmeyen tüm gerçekler.

2018 Survivor kadrosu açıklandı. Birbirinden değerli ve başarılı yarışmacılar bu sene Dominic’te ölüm kalım savaşı verecek. Büyük Survivor serüveninde herkes birinci olmak istiyor. 2018 Survivor kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Marcus. 2018 Survivor Marcus kimdir? Hakkında merak edilen binlerce soru var. Hangi dizilerde oynadı neler yaptı? 2018 Survivor Marcus hayatı ve yaşı… İşte tüm detaylar…

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çeken Survivor Marcus yani Yiğit Marcus Aral bu yıl dikkat çeken isimler arasında.

18-02/07/marcus2.jpg

2018 SURVİVOR MARCUS KİMDİR?

Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami’de tamamlamıştır. İstanbul’da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California’ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul’da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir.

Her şeyi geride bırakıp Survivor’a gittiğini ifade eden Marcus, sosyal paylaşım platformunda şu ifadelere yer vermiştir;

18-02/07/marcus3.jpg 

“Evi ve yasamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabasi ama şu an zaman macera zaman”

Survivor Marcus, sakin yapısı ve farklı tarzıyla dikkat çekiyor. Özellikle lüks yaşamı, farklı stil ve yaşam tarzının yanı sıra sosyal medya hesaplarından paylaştığı vahşi hayvanlar ile olan resimleri Yiğit Marcus Aral'ı bir hayli ilginç kılmaktadır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN