2018 Survivor Ecem Karaağaç kim? Survivor Ecem neden yok?

2018 Survivor Ecem Karaağaç kim? Survivor Ecem neden yok?

Göz6 programında yarışan Ecem Karaağaç 2018 Survivor gönüllüler kadrosuna dahil oldu. Peki 2018 Survivor Ecem Karaağaç kimdir? 2018 Survivor Ecem Karaağaç hayatı ve yaşı…İlk bölümde aktifliği ile dikkat çeken Ecem Karaağaç Survivor izleyicileri tarafından merak edilen kişi oldu. Ancak kısa bir sür sonra Gönüllüler takımından All Star takımına geçmek zorunda kaldı. Bir kaç gündür ekranlarda görülmeyen Survivor Ecem Survivor hayatını bitirdiğini Acun Ilıcalı açıkladı. Biz de sizler için 2018 Survivor Ecem Karaağaç kimdir, yaşı kaçtır bütün bunları derledik. İşte 2018 Survivor Ecem Karaağaç hakkında bilinmeyen tüm gerçekler.

2018 Survivor kadrosu açıklandı. Birbirinden değerli ve başarılı yarışmacılar bu sene Dominic’te ölüm kalım savaşı verecek. Büyük Survivor serüveninde herkes birinci olmak istiyor. 2018 Survivor kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Ecem Karaağaç. Ecem Karaağaç'ın Göz6 adlı yarışmada yarıştığını ancak Berna Kekliker'e karşı kaybedip Survivor gidemediğini biliyoruz. Ecem daha sonra Gönüllüler takımından All Star takımına geçti Sağlık sorunları sebebiyle adaya veda ettiğini Acun ılıcalı açıkladı. Ecem Karaağaç hakkında bilmediğimiz diğer şeyler haberimizde. 2018 Survivor Ecem Karaağaç kimdir? Hakkında merak edilen binlerce soru var. Hangi dizilerde oynadı neler yaptı? 2018 Survivor Ecem Karaağaç hayatı ve yaşı… İşte tüm detaylar…

18-02/06/survivor-2018-ecem-ecem-karaagac-vikipedi.jpg

2018 SURVİVOR ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

Ecem Karaağaç 14 Temmuz 1991 Bursa doğumludur. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler’e kaptırmıştı. Heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor'a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6'nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir. Aile bağları oldukça kuvvetli görünen Ecem Karaağaç’ın annesi Mine Mater, babası ise Cengiz Karaağaç’tır.

18-02/06/ecem-karaagac-survivor-2018-1.jpg



 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN