2018 Survivor Funda Alkayış - 2018 Survivor Funda Alkayış kimdir?

2018 Survivor Funda Alkayış - 2018 Survivor Funda Alkayış kimdir?

Survivor 2018 yine bomba gibi geliyor. 2018 Survivor Gönüllüler takımında Funda Alkayış katıldı. Peki 2018 Survivor Funda Alkayış kimdir? 2018 Survivor Funda Alkayış hayatı ve yaşı ile diğer bilgiler haberimizde. Sizler için 2018 Survivor Funda Alkayış kimdir, yaşı kaçtır bütün bunları derledik. İşte 2018 Survivor Funda Alkayış hakkında bilinmeyenler.

2018 Survivor kadrosu açıklandı. Birbirinden değerli ve başarılı yarışmacılar bu sene Dominic’te ölüm kalım savaşı verecek. Büyük Survivor serüveninde herkes birinci olmak istiyor. 2018 Survivor kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Funda Alkayış . 2018 Survivor Funda Alkayış  kimdir? Hakkında merak edilen binlerce soru var. Hangi dizilerde oynadı neler yaptı? 2018 Survivor Funda Alkayış  hayatı ve yaşı… İşte tüm detaylar…

18-02/07/fundaalkayis.jpg

Survivor Funda Alkayış, 1987 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda tamamlamıştır. Zayıflamak adına 2009 yılında spora başlayan, bu aşamanın ardından sporu hayatının merkezi haline getiren Funda, Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu sporlarıyla yakından ilgilenmektedir. Kick Boks Dünya Şampiyonasında 50 kiloda dünya şampiyonu olmuştur. Dokuz kez Türkiye şampiyonluğu, Dünya ikinciliği ve üçüncülüğü, 24 maç 23 galibiyet 6 nakavt ile birçok başarıya imza atmıştır.

Temel prensibi, Kick Boks sporunun sadece erkeklerle bağdaştırılmasını çürütmek olan Funda Alkayış, bu konuda başarılı olmuştur.

18-02/07/funda-alkayis2.jpg

Yarışmaya katılmadan önce sloganını belirleyen Funda Alkayış, "Rakiplerimin gücünü herkes biliyor. Ama benim ne kadar güçlü olduğumu kimse bilmiyor." açıklamasında bulunmuştur.

18-02/07/funda-alkayis3.jpg

Funda Alkayış'ın sosyal medya üzerinden yarışmaya katılmadan önceki son paylaşımı ise şu şekilde olmuştur; 

"Ayrılık vakti geldi. Sizlere yaptığım son paylaşımım olacak. Survivor 2018 gönüllüler takımında mücadele edeceğim...spor hayatımda hiçbir zaman pes etmedim. Hırsımla, davranışlarımla, sporcu kimliğimle örnek bir sporcu olmaya çalıştım. Pes etmek hiç bir zaman tarzım olmadı. Vazgeçmedim hep bir adım ilerledim. Hayatımdan fedakârlıklar yaptım. Sporu hayatımda boşluklara sığdırmaya çalışmadım. Spordan kalan zamanlara hayatımı sığdırdım hep ve başardım. Dünya, Avrupa şampiyonlukları ve birçok derece elde ettim. Şimdi sıra Survivor’da. Burada sizin desteğinize çok ihtiyacım olacak. Vedalaşamadığım herkesi selamlıyorum, dua edin, destekleyin hep birlikte başaralım. Her zamanki gibi şampiyon olalım."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN