2018 Survivor Gamze Aksu kimdir? 2018 Survivor Gamze Aksu'nun biyografisi

2018 Survivor Gamze Aksu kimdir? 2018 Survivor Gamze Aksu'nun biyografisi

Yayınlandığı ilk günden beri yarışmacıları herkesin odak noktası haline gelen Survivor 2018’de de bomba gibi geliyor. Recep İvedik filminde Survivor'a giden Gamze Aksu bu kez gerçekten Survivor'a gidiyor. 2018 Survivor'da Gamze Aksu gönüllüler kadrosuna dahil oldu. Peki 2018 Survivor Gamze Aksu kimdir? 2018 Survivor Gamze Aksu hayatı ve yaşı... Bütün bunlar Survivor izleyicileri tarafından merak edilen sorular oldu. Biz de sizler için 2018 Survivor Gamze Aksu kimdir, kaç yaşındadır derledik.

2018 Survivor kadrosu açıklandı. Birbirinden değerli ve başarılı yarışmacılar bu sene Dominic’te ölüm kalım savaşı verecek. Büyük Survivor serüveninde herkes birinci olmak istiyor. Recep İvedik filminde Survivor'a giden ve yarışmacı olan Gamze Aksu bu kez gerçekten gidecek. Herkesi güldüren bu konu da Gamze Aksu'nun hayatının merak edilmesine neden oldu. 

2018 Survivor kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Gamze Aksu. 2018 Survivor Gamze Aksu kimdir? Hakkında merak edilen binlerce soru var. Hangi dizilerde oynadı neler yaptı? 2018 Survivor Gamze Aksu hayatı ve yaşı… İşte tüm detaylar…

18-02/07/gamzeaksu2.jpg

2018 SURVİVOR GAMZE AKSU KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Gamze Aksu 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü’ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir’de Paprika Grubu’nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir’de, İstanbul’da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir.

 18-02/07/gamzeaksu3.jpg

Yalan Dünya dizisine konuk oyuncu olarak katılan yetenekli oyuncu kliplerde ve reklamlarda rol almıştır. Son olarak Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteriyle ilk kez bir sinema filminde rol almıştır.

 18-02/07/gamzeaksu4.jpg

Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN