22 Temmuz KPSS genel kültür genel yetenek örnek soruları | KPSS örnek sorular

22 Temmuz KPSS genel kültür genel yetenek örnek soruları | KPSS örnek sorular

22 Temmuz KPSS genel kültür genel yetenek sınavı yaklaşırken milyonlarca aday internet üzerinden 2018 KPSS örnek sorular, KPSS örnek sorular, KPSS genel kültür genel yetenek örnek soruları başlığıyla arama yapıyor. 22 Temmuz KPSS genel kültür genel yetenek sınavı milyonlar kişi için büyük umut. KPSS örnek soruları haberimizde görebilirsiniz.

22 Temmuz pazar günü KPSS genel kültür genel yetenek sınavı yapılacak. Sinava 2 milyondan fazla insan girecek. 22 Temmuz KPSS genel kültür genel yetenek sınavı yaklaşırken adaylarda büyük bir heyecan var. Adaylar bir taraftan sınav tarihini beklerken diğer taraftan KPSS örnek soruları araştırıyor.  Birçok kişi KPSS genel kültür genel yetenek örnek soruları, 2018 KPSS örnek sorular, ya da 22 Temmuz KPSS soruları başlıklarıyla arama yapıyor.  KPSS örnek sorular ve tüm detaylar haberimizde... 

18-07/13/symm.jpg

22 Temmuz KPSS genel kültür genel yetenek örnek soruları, KPSS örnek sorular...  ÖSYM'nin 22-28- 29Temmuz ile 5 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceği KPSS-Genel Yetenek ve Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, 2018-KPSS Alan Bilgisi sınavlar ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'ne girecek aday sayısı belirlendi. Buna göre KPSS’ye 2 milyon 224 bin 263 aday girecek.

2018 KPSS 4 ayrı sınav yapılacak.  22 Temmuz KPSS genel kültür genel yetenek sınavı örnek sorular, sınava girecek memur adayları tarafından aranıyor. Memur olma hayali kuran milyonlarca aday sınavda ter dökecek. Sınava dair son dakika duyurularını ve yapılan tüm açıklamaları haber detayda bulabilirsiniz.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans 22 Temmuz'da düzenlenecek. Adaylar bu sınav için 10-21 Mayıs tarihleri arasında başvuruda bulunabilecek. Sonuçlar 31 Ağustos tarihinde açıklanacak. KPSS Lisans (Alan Bilgisi) birinci gün 28 Temmuz, KPSS Lisans (Alan Bilgisi) ikinci gün 29 Temmuz, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumu ise 5 Ağustos'ta düzenlenecek. Bu sınavlar için başvurular 10-21 Mayıs tarihlerinde alınacak. Sonuçlar ise 31 Ağustos’ta açıklanacak.

KPPS'de çıkmış sorular için tıklayın

KPSS ÖRNEK SORULAR

ÖSYM,  KPSS'ye girecekler için örnek soruları yayınladı. İşte Türkçe ile ilgili bir örnek soru:

1. İstanbul'a gideli bizi hiç aramadı.

Yukarıdaki cümlede altı çizili sözcüğün cümleye kattığı anlam aşağıdakilerin hangisinde vardır?

A) Bugün, bu işi bitirinceye kadar çalışmasını rica ettim.

B) Onunla konuşurken sen de yanımızdaydın.

C) Eve gelince, işiyle ilgili hiçbir şey düşünmek istemiyor.

D) Bu işe başladığından beri yüzü gülmez oldu.

E) Elindeki işi tamamlamadan rahat edemeyeceğini söyledi.

Diğer KPSS örnek sorular için tıkla

18-07/20/4.jpg

KEPEZ'DE ÜCRETSİZ KPSS KURSU

Kepez Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kursu açtı. Teomanpaşa Kurs Merkezi’ndeki ücretsiz kursa 130 KPSS adayı katıldı. Ortaöğretim ve lisans mezunlarına yönelik KPSS kursunda, matematik, coğrafya, geometri, tarih ve Türkçe branşlarında dersler veriliyor.

Çalışan adaylarda düşünüldü

Teomanpaşa Kurs Merkezi’nde 9 Temmuz pazartesi günü başlayan KPSS kursu, haftanın 5 günü devam edecek. Kepez Belediyesi, KPSS sınavına girecek çalışan adayları da düşünerek kursları gündüz ve akşam olmak üzere iki ayrı gurupta düzenledi. 7 eğitmenin görev aldığı.

KPSS hazırlık kursları, 5 Ekim tarihine kadar devam edecek. Öğrencilerin yoğun ilgisini gören merkezde, Ekim ayından itibaren YKS kursları da başlayacak.

18-07/20/5.jpg

YENİMAHALLE'DE KPSS MESAİSİ

Demetevler Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi Kütüphanesi, Batıkent Meydan AVM Yaşar Kemal Kütüphanesi, Yenimahalle kapalı Pazar yerinde bulunan Gayret Mahallesi Kütüphanesi ve Ragıp Tüzün Eğitim Merkezi kütüphanesi, ilçenin genç sakinleri için Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ndan (YKS) sonra Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için yoğun emek harcayan memur adaylarına da ev sahipliği yapıyor.

Haftanın 7 günü açık

Yenimahalle Belediyesi tarafından açılan dört kütüphane haftanın 7 günü Yenimahallelilerin kullanımı için açık tutuluyor. KPSS sınavına sayılı günler kala adaylar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Memur adaylarının uygun ortamda sınava çalışmaları için kütüphanelerde her ayrıntı düşünüldü. Kurulan bilgisayarlar ve internet ortamı ile gençlerin en güncel bilgilerden haberdar olmaları sağlanıyor.

22 Temmuz KPSS genel kültür genel yetenek sınavı yaklaşırken milyonlarca aday internet üzerinden 2018 KPSS örnek sorular, KPSS örnek sorular, KPSS genel kültür genel yetenek örnek soruları başlığıyla arama yapıyor. 22 Temmuz KPSS genel kültür genel yetenek sınavı milyonlar kişi için büyük umut. KPSS örnek soruları haberimizde görebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN