ABD askerleri teröristlerin cenazesine katıldı

ABD askerleri teröristlerin cenazesine katıldı

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen PKK'nın Suriye kolu olan YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye ABD askerleri de katıldı.

Haber7'nin haberine göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları, 25 Nisan 2017 günü saat 02.00'de Suriye'nin kuzeydoğusunda Karaçok Dağı bölgesinde bulunan terör örgütü YPG hedeflerini bombalamıştı.

4'Ü ÜST DÜZEY 49 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Düzenlenen harekatta Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada öldürülen 49 teröristten 4'ünün üst düzey yönetici olduğu kaydedilmişti.

17-04/30/2-1493529655.jpg

ABD ASKERLERİ TERÖRİST CENAZESİNE KATILDI

Hava harekatında ölen PKK'lı teröristler için Suriye'de düzenlenen cenaze törenine ABD askerleri de katıldı. Terörist cenazeleri PKK elebaşı Abdullah Öcalan pankartları eşliğinde gömüldü.

TERÖR ÖRGÜTÜ FLAMALARI VE ABD BAYRAKLARI YAN YANA

Yerel kaynakların kaydettiği görüntülerde terör örgütü sembollerini içeren flamalar ve ABD bayrakları yanyana dalgalanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN