Başarılı sporcular Vali Demirtaş’ı ziyaret etti

Başarılı sporcular Vali Demirtaş’ı ziyaret etti

Balkan Tekvando Birliği ve Türkiye Tekvando Federasyonu iş birliğiyle Edirne’de, 8 ülkeden yaklaşık 600 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen “19

Balkan Tekvando Şampiyonası” gençler kategorisinde 2. olan Şakirpaşa Halk Eğitim Merkezi ve Spor Kulübü Sporcuları Ahmet Yılmaz ve 3. Olan Mihriban Aktaş, başarılarının sevinç ve gururunu Vali Mahmut Demirtaş ile paylaştı.Vali Mahmut Demirtaş, Şakirpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Kemal Akkış ile sporcuların hocaları Hasan Aldatmaz ve Aysun Adıyüce’yi başarılarından dolayı tebrik etti.Adana’daki spor olgusunun gelişmesine, özellikle gençlerin spor yapmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Vali Demirtaş, bu konudaki çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini söyledi.Ziyaret, Vali Mahmut Demirtaş’ın, Türkiye’yi ve Adana’yı başarıyla temsil eden sporculara hediyeler vermesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

ADANA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN