Arda Turan'a iddianame: 'Cinsel taciz' de suçlamalar arasında

Arda Turan'a iddianame: 'Cinsel taciz' de suçlamalar arasında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı. Arda'ya suçlamalar arasında 'cinsel taciz' de var.

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki olayla ilgili iddianame hazırlandı. Arda Turan hakkında, "Cinsel taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak" ve "kasten yaralama" suçlamalarıyla dava açıldı. Şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise "hakaret" suçlamasıyla iddianame düzenlendi. Berkay hakkındaki "tehdit" suçlamasından ise takipsizlik verildi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR ARDA İÇİN TOPLANIYOR

Medipol Başakşehir yönetim kurulu, bu akşam 19.30’da gündemle ilgili bir toplantı gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili açıklama ise yarın gün içerisinde yazılı olarak yapılacak.

KAVGANIN GÖRÜNTÜLERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN