Azerbaycan: Sınır ihlali yapan Ermenistan'ın bombalı İHA'sı düşürüldü

Azerbaycan: Sınır ihlali yapan Ermenistan'ın bombalı İHA'sı düşürüldü

Azerbaycan, 12 Ocak'ta cephe hattında mevzileri üzerinde uçan Ermenistan'a ait insansız hava aracı'nın (İHA), patlayıcı bomba düzeneği ile birlikte düşürüldüğü duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 12 Ocak'ta cephe hattında Azerbaycan mevzileri üzerinde uçan Ermenistan'a ait insansız hava aracı (İHA), patlayıcı bomba düzeneğini ile birlikte düşürüldü.

PARÇA TESİRLİ BOMBA

Bomba düzeneği Azerbaycan Savunma Kuvvetleri tarafından patlamadan imha edildi. Düzeneğin yerleşim yerlerine çok yakın bir yere düştüğünü, ancak patlamadığı parça tesirli olduğu, patlaması halinde bir çok sivil vatandaşın yaralanacağı belirtildi.

ATEŞKES İHLALİ

DHA'nın haberine göre Bakanlık, imha edilen düzeneğin fotoğraflarını yayımladı. Sınır hattında Ermenistan tarafının sürekli olarak ateşkes ihlali yapması iki ülke arasındaki gerginliği gün geçtikçe tırmandırıyor.




İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN