Burcu Binici kimdir? Burcu Binici Söz dizisinde Narkotik Başkomiser Ceren rolünde

Burcu Binici kimdir? Burcu Binici Söz dizisinde Narkotik Başkomiser Ceren rolünde

Burcu Binici Söz dizisinde Başkomiser Ceren rolü ile izleyicilerden tam not aldı. Dizinin fenomenleri Burcu Binici kimdir sorusunun yanıtını sosyal medyadan öğrenmeye çalışıyor. Star TV'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Söz'de Narkotik Başkomiser Ceren' hayat veren Burcu Binici hakkında merak edilenleri haber detayda bulabilirsiniz.

Söz dizisinin Başkomiser Ceren kimdir? Ceren'e hayat veren Burcu Binici Söz Dizisi’nde en çok merak edilen isim oldu. Dizinin fenomenleri Google gibi arama motorlarında Burcu Binici kimdir sorusunun  ayrıntılı yanıtını arıyor. Narkotik Başkomiser Ceren karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Binici'nin yaşamı hakkında merak edilen her şeyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Söz dizisinde Narkotik Şubeden Başkomiser Ceren rolü ile izleyici karşısına çıkan Burvu Binici Söz'deki performansı ile adından söz ettirdiyor. Burcu Binici konuk oyuncu olarak yer alacağı Söz yeni bölümde, Narkotik Başkomiser Ceren karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Dizinin yayınlanacak yeni bölümlerinde Narkotik Başkomiser Ceren, 'SÖZ' Timinin zorlu görevlerinde önemli bir rol oynayacak. İzleyiciyi sürpriz gelişmelerin beklediği yeni bölümlerde Timin, Karabayır halkını tehdit eden büyük bir sorunu çözmek için Ceren komiserle beraber görev alacak. Peki, başarılı oyuncu Burcu Binici kimdir? TRT1 ekranlarında yayınlanan 6 Mantı dizisi ile tanınan Burcu Binici aslen nereli ve kaç yaşında?

18-04/30/burcu-binici-kimdir.jpg

SÖZ DİZİSİNİN GÜZEL OYUNCUSU BURCU BİNİCİ KİMDİR?

Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum’da ailenin en küçük kızı olarak doğdu. Aslen Rize Hemşin’li olan Burcu Binici’nin çocukluğu; babası Devlet Su İşleri’nde memur olduğu için görev yeri olan Aydın’da geçti. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu’nda okuduktan sonra Aydın Lisesi’nde lise öğrenimini tamamladı. Şan eğitimi alan oyuncu, asma davul ve nagarada çalıyor. Binici, iseden mezun olduktan sonra babası Tekrar Erzurum’a tayin olunca Akbank Erzurum Merkez Şubesi’nde 6 ay kadar çalıştı.

Oyunculuğa başlamadan önce doğuda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çok farklı işlerde çalıştı. Anadolu Ateşi’ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı. Bir yıl kadar Anadolu Ateşi’nde dans etti. Daha sonra 2007 yılında tanıştığı Meral Okay’ın teklifi ile “Bir Bulut Olsam” Dizisi’nde Gülengül rolünü oynayarak ilk dizisinde oynadı. Burcu Binici, 18 temmuz 2011 tarihinde yönetmen Eray Koçak ile evlendi. İki ay sonra boşanma kararı aldı ve 6 şubat 2012 tarihinde boşandı.

BURCU BİNİCİ’NİN YER ALDIĞI YAPIMLAR

2012 – Uçurum

2012 – Biz Babasız Büyüdük

2012 – 6 Mantı

2012 – Sarı Siyah

2010 – 2012 – Dürüye’nin Güğümleri

2010 – Bir Bulut Olsam

2010 – Sensiz Yaşayamam

2009 – Bir Bulut Olsam

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN