Bursa ve Sakarya'da yarın okullar tatil mi? Valilik kar tatili açıklaması yaptı mı? 10 Ocak Salı

Bursa ve Sakarya'da yarın okullar tatil mi? Valilik kar tatili açıklaması yaptı mı? 10 Ocak Salı

Bursa ve Sakarya'da yarın okullar tatil mi? Soğuk hava koşulları ve yoğun kar yağışının ardından öğrenciler 'Bursa ve Sakarya'da yarın kar tatili var mı?' sorusunu sormaya başladı. Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına aldığı gibi özellikle Marmara bölgesinde kendisini şiddetli şekilde hissettiriyor. Peki, Bursa Valiliği ve Sakarya Valiliği 10 Ocak Salı günü kar tatili açıklaması yaptı mı? Ayrıntılar ve gelişmeler haberimizde.

Sakarya ve Bursa'da yarın kar tatili olacak mı? Etkili kar yağışı ve tipinin esir aldığı Marmara bölgesinde gözler il valiliklerinin yapacağı kar tatili haberine çevrildi. Bursa ve Sakarya Valilikleri kar tatili açıklaması yaptı mı? 10 Ocak Salı Bursa ve Sakarya'da okullar tatil mi? Son dakika kar tatili gelişmeleri ve valilik açıklamalarını anlık olarak haberimizden takip edebilirsiniz.

BURSA VE SAKARYA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 

Bursa ve Sakarya yoğun kar yağışlarının en çok etkilediği illerin arasında yer alıyor. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasının etkisine giren ve beyaz esarete bürünen Bursa'da 1 Ocak Salı günü kar tatili olacak mı? Binlerce öğrenci bu sorunun cevabını alabilmek için gözünü yetkili mevkilerin yapacağı açıklamaya çevirdi. 

YURDUN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDEN KAR MANZARALARI

BURSA'DA 10 OCAK SALI OKULLAR TATİL Mİ?

Geçen hafta başlayan kar yağışları bu haftasonu itibariyle şiddetli etkisini hissettirerek devam ediyor. Bursa'da yarın okullar tatil mi? Bursa Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Binlerce öğrenci ve veli soğuk havaların kenti etkisi altına alması sonrası aynı soruyu sormaya başladı; yarın kar tatili var mı?

17-01/09/bursa.jpg

Bursa Valiliği tarafından 10 Ocak Salı günü kar tatili konusunda henüz bir açıklama yapmadı.Valilik tarafından yapılması beklenen kar tatili açıklamasını ve ayrıntılarını anlık olarak haberimizde bulabilirsiniz.

SAKARYA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 

Sakarya'da yarın okullar tatil mi? Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş 9 Ocak Pazartesi günü için öğrencilerin beklediği haberi vermiş, okulların bir gün süreyle tatil edildiğini duyurmuştu. yoğun kar yağışının etkisini sürdürmesinin ardından binlerce öğrenci dikkatini Vali Coş'tan Salı günü için gelecek olan habere çevirdi.

SALI GÜNÜ KAR TATİLİ OLAN İLLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Sakarya Valiliği 10 ocak Salı kar tatili açıklaması yaptı mı? Valilik tarafından yarın okullar tatil konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Sakarya Valiliği ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından yapılan açıklama olursa haberimizden anlık olarak ulaşabilirsiniz.

17-01/09/slk.jpg

KAR YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLEMEYE DEVAM EDİYOR

Bursa ve Sakarya'da yarın okullar tatil mi? Soğuk hava koşulları ve yoğun kar yağışının ardından öğrenciler 'Bursa ve Sakarya'da yarın kar tatili var mı?' sorusunu  sormaya başladı. Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına aldığı gibi özellikle Marmara bölgesinde kendisini şiddetli şekilde hissettiriyor. Peki, Bursa Valiliği ve Sakarya Valiliği 10 Ocak Salı günü kar tatili açıklaması yaptı mı? Ayrıntılar ve gelişmeler haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN