Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde yarın okullar tatil mi? Valilik açıklama yaptı | 10 Ocak Salı

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde yarın okullar tatil mi? Valilik açıklama yaptı | 10 Ocak Salı

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde yarın okullar tatil mi? Yoğun kar yağışları tüm yurtta etkili oluyor. Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası özellikle Trakya'da hayatı felç etti. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli Valilikleri kar tatili açıklaması yaptı mı? 10 Ocak Salı günü kar tatili haberleri ve son dakika gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz.

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nde yarın okullar tatil mi? Valilikler 10 Ocak Salı günü kar tatili açıklaması yaptı mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yurdun tamamında kar yağışının etkili olacağını ve vatandaşların olumsuz hava koşulalları ile birlikte buzlanmaya karşı da tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulundu. Peki, Edirne Valiliği, Tekirdağ Valiliği, Kırklareli Valiliği 10 Ocak Salı kar tatili açıklaması yaptı mı? Ayrıntılar ve son dakika gelişmeleri haberimizde.

17-01/09/hangi-illerde-okullar-tatil-edildi-iste-kar-tatili-ilan-edilen-okullar-son-dakik-1481704729-1483973536.jpg

TEKİRDAĞ, EDİRNE VE KIRKLARELİ'NDE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Trakya bölgesi özellikle Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle beyaz esarete teslim olmuş durumda. Milyonlarca öğrencinin gözü kulağı aşırı kar yağışları sonrasında il valilikleri tarafından yapılacak kar tatili haberlerine çevrildi.

EDİRNE'DE YARIN OKULLAR TATİL 

Edirne Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Kar yağışının etkili olduğu Edirne'de öğrenciler "10 ocak Salı okullar tatil edilecek mi?" sorusunu sormaya başladı. 

YARIN OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Edirne'de, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime 1 gün daha ara verildi. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, valilik kararı ile olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okulların yarın da tatil edildiğini söyledi. Bu arada, valilikten yapılan yazılı açıklamada, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.

17-01/09/650x344-adiyamanda-egitime-kar-engeli-iste-kar-tatili-olan-iller-1482357645733-1483973524.jpg

TEKİRDAĞ

Tekirdağ’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime verilen ara 1 gün daha uzatıldı. Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle 10 Ocak 2017 (yarın) tarihinde Tekirdağ ili genelinde resmi ve özel tüm ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süre ile tatil edilmiştir. Hamile ve engelli kamu görevlileri idari izinli sayılacaktır” denildi.

KIRKLARELİ

Kırklareli’nde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın da tatil edildi. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 10 Ocak 2017 Salı günü Kırklareli merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel ve resmi eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca kamu çalışanı engelli ve hamile personellerde aynı gün idari izinlidir” denildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN