Çankırı’da gökyüzü uçurtmalarla şenlendi

Çankırı’da gökyüzü uçurtmalarla şenlendi

Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olan Spor Topluluğu tarafından ‘Uçurtma Uçurma Şenliği’ düzenlendi

Uluyazı Kampüsü konser alanında düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve öğretim görevlileri eğlenceli bir gün geçirdiler. Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı da uçurtma etkinliğine katılarak Spor Topluluğu faaliyetine öğrencilerle birlikte uçurtma uçurarak destek verdi.“Uçurtmanla gel gökyüzünde senin de bir rengin olsun” sloganı ile arkadaşlarını davet eden topluluk adına açıklamada bulunan Spor Topluluğu Başkan Yardımcısı Seçil Aktı, “Faaliyet programımızda yer alan Uçurtma Uçurma Şenliği’ni vize sınavları öncesinde düzenleyerek arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu güzel bir şekilde sağlamayı amaçladık. Sınav stresinden uzak bir gün geçirmelerini istedik. Büyüklerimiz içinde kısa süreliğine çocukluğuna dönmesini arzuladık. Bugün ne mutlu ki güzel bir geçirdik ve arkadaşlarımızın güzel bir geçirmesine vesile olduk. Müzik eşliğinde uçurtmalarını alıp gelen arkadaşlarımız havanında güzel olması ile güzel bir etkinliği geçirmemize vesile oldu” dedi.Başta Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olmak üzere ana sponsor olan Beşir Derneği’ne teşekkür eden Aktı, “Beşir Derneği bugün bizlere 32 adet uçurtma hediye etti. Biz de bunları arkadaşlarımıza dağıttık. Beşir Derneği yöneticilerine bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.Uluyazı Kampüsü konser alanı dolduran öğrenciler uçurtmalarını gökyüzüne bıraktılar.Müzik eşliğinde şenlik havası yaşadılar.

ÇANKIRI/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN