Merkezefendililer halk oylamasına gidiyor

Merkezefendililer halk oylamasına gidiyor

Merkezefendi Belediyesi, Gerzele Mahallesinde yapımı tamamlanan projenin kütüphane ya da pazaryeri olacağı referandum ile belirlenecek

Gerzeleliler, 28 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de sandığa gidecek.Merkezefendi’de 28 Mayıs Pazar Günü saat 11.00’de halk oylaması yapılacak. Gerzele Mahallesi’ndeki Fetih Camii karşısında bulunan ve yapımı tamamlanan projenin kararını Gerzele sakinleri verecek.Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Gerzele Mahallemize kazandırdığımız bir projemiz var. Bu projemizin çalışmaları bitti. Şimdi vatandaşımıza soracağız. Vatandaşımızın vereceği karara göre, ya kütüphane ya da pazaryeri olarak kullanacağız. Bunun için 28 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de Gerzele Mahallesi’nde oturan vatandaşlarımızı sandığa gitmelerini istiyoruz. Gerzele’ye kazandırılan bu projede kararı vatandaşlarımız kendisi verecek” dedi.

DENİZLİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN